Opencampusdag za. 30 april 2022

Info day

Yes! Op zaterdag 30 april zwieren we eindelijk de deuren (en de ramen) van onze campussen wagenwijd open tijdens onze Opencampusdag. Kom langs en ontdek de opleiding die bij jou past. Maak een praatje met onze docenten en ontdek jouw toekomstige campus. In alle veiligheid.

Registreer je

  • Het registratieformulier is begin 2022 beschikbaar zodat we optimaal zicht hebben op de eventueel te respecteren coronamaatregelen en opdeling in tijdsloten.
  • Laat alvast hier je interesse achter, dan krijg je een mailtje zodra registreren mogelijk is:

Hou me op de hoogte!

Studeren is meer dan met je neus tussen de boeken zitten. 

  • Toch nog nood aan een persoonlijk gesprek? Dan staat een medewerker van studentenvoorzieningen (stuvo) klaar voor jou tijdens de Opencampusdag.

Studeren combineren met een job of een gezin

Wil jij vooruit in het leven? Bij Thomas More kan je werken en studeren vlot combineren! Met je job, je gezin, je zotte plannen. Kortom, met het volle leven. Je kan kiezen uit tal van flexibele opleidingen: bachelors, graduaten, banaba’s, postgraduaten ... Voor elk wat wils. Studeren waar en wanneer het jou past, ‘s avonds of in het weekend, op de campus, op je werkplek of van thuis uit. Jij studeert, wij zorgen voor de juiste omkadering.

We heten je ook van harte welkom op onze opencampusdag! Je kan ook een afspraak maken met de studietrajectbegeleider van jouw opleiding, om te ontdekken hoe onze flexibele trajecten kunnen afgestemd worden op jouw persoonlijke situatie.

Neem alvast een kijkje!

Een voorproefje van het leven en sfeer op onze campussen?
Klik hieronder op de campus waar jij wil gaan studeren!

antwerpen

 

denayer

geel

 

lier

mechelen

 

turnhout

vorselaar

  

Schrijf je in!

Ben jij al helemaal overtuigd en kan je niet wachten om te starten bij Thomas More? Dan kan je online inschrijven en jouw plekje in onze opleiding reserveren!

Andere infomomenten

Op deze dag al plannen? Check de andere infodagen, opleidingtoers, infosessies, open lessen ... op thomasmore.be/kom-kennismaken !

Related images

opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore opencampusdag_ThomasMore
Short Description
30
April
Saturday
10:00
14:00
alle campussen