Waarom kiezen voor Thomas More?

Thomas More is dichtbij

Goesting om verder te studeren? Weet je al wat? Weet je het ongeveer? Of heb je nog geen flauw benul? Kom eens kijken bij Thomas More.

Met 42 professionele bacheloropleidingen, 19 graduaatsopleidingen op 12 campussen in Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Turnhout en Vorselaar is professioneel toponderwijs altijd dichtbij.

Voltijds, deeltijds, overdag of ’s avonds, in combinatie met een job, op de campus of bij je thuis. Of je nu 17 bent of 37; Thomas More denkt met je mee, alle dagen van het jaar. We zijn bereikbaar en altijd bereid tot een goed gesprek. Om samen een pasklare oplossing te vinden voor jouw ambities: een opleiding, een beroepskeuze en een traject dat bij jou past. Daar gaan we voor.

Benieuwd? Kom kennismaken met Thomas More 

Thomas More is dichtbij en jij bent één klik verwijderd van jouw toekomst.

De troeven van Thomas More

slaagkans dichterbij actie
We doen er alles aan om jouw slaagkansen te maximaliseren. Wie wil, krijgt begeleiding op maat. Samen stippelen we een studietraject uit, afgestemd op jouw talenten en ambities. Al onze campussen zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo vind je altijd wel een campus binnen jouw bereik. Onze docenten zijn kraks in hun vakgebied. We hebben de beste stageplaatsen en je werkt aan projecten voor échte opdrachtgevers.
demooistetijd thuis zeeland
Soms moet je er even uit: een film of een concert meepikken, je spieren losgooien of een feestje bouwen. Dankzij onze hyperactieve studentenclubs zal je je geen seconde vervelen.  We investeren in een optimale leeromgeving. Maar ook in fijne plekken om te zitten, liggen of hangen tussen de lessen door. Je zal zien, je voelt je meteen thuis.    Zin in een buitenlands avontuur? Dan kun je op studie-uitwisseling of stage binnen en buiten Europa. Wij denken wereldwijd, nodigen buitenlandse gastdocenten uit en volgen internationale trends op de voet.
masterplan   reputatie      
Wil je voor een universitaire opleiding gaan, maar vrees je voor de studiedruk? Haal dan eerst je bachelor aan de hogeschool, zo heb je die alvast op zak. Want heel wat studenten die bij ons afstuderen stromen met hun diploma via een schakelprogramma vlot door naar een master aan de unief. Via sollicitatietraining, jobbeurzen en een eigen jobdatabank helpen we je bij de start van je carrière. We werken nauw samen met de bedrijven en organisaties waar je later aan de slag kunt. Thomas More heeft dan ook een uitstekende reputatie bij werkgevers. Zo heb je tijdens sollicitaties al een streepje voor.  

 

Benieuwd? Kom kennismaken met Thomas More