Opleiding tot loopbaancoach | lessenreeks

Toegepaste Psychologie

Loopbaanbegeleiding is sterk geëvolueerd. Waar je enkele jaren geleden werknemers, werkzoekenden en zelfstandigen begeleidde naar jobzekerheid, begeleid je hen nu naar loopbaanzekerheid, loopbaansturing en competentieontwikkeling.

Onze loopbaan is voortdurend in beweging. Zowel werknemers als zelfstandige ondernemers merken dat er nood is aan méér. Méér zelfsturing, toekomstvisie op de eigen loopbaan en meer inzicht in de eigen competenties en ontwikkelingsmogelijkheden.

Om een kwalitatief en professioneel aanbod in loopbaanbegeleiding te kunnen voorzien voor loopbaanvragen in het huidige loopbaanlandschap, heeft loopbaancentrum I-Focus Coaching de opleiding tot loopbaancoach ontwikkeld.

Loopbaancoach worden

Je wil in je eigen praktijk, binnen je bedrijf of in een specifieke context aan de slag met loopbaanvraagstukken en je bent op zoek naar een uitbreiding van je toolbox om je daarbij concreet op weg te helpen?

Wil jij aan de slag met een ruim kader dat jou een stevige houvast biedt binnen dit domein? Wil jij een structuur krijgen waar je op kan vertrouwen met daarbinnen de vrijheid om flexibel de gebruikte methodieken af te stemmen op je coachee? Dan is deze opleiding tot loopbaancoach voor jou op maat gemaakt.

Onze wetenschappelijk onderbouwde methodieken en ervaringsgerichte oefeningen stellen jou als coach in staat om op korte termijn tot concrete resultaten te komen met jouw coachee.

Je kiest voor onze opleiding loopbaancoach als je ...

Walk the talk

Achter het principe staat dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Walk the talk. We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Er is aandacht voor de mens, niet alleen voor onze coachee, maar ook voor onszelf als coach.

Stevige basis

Een stevige basis wil hebben als loopbaanprofessional. Je kan na afloop aan de slag in je eigen praktijk of werkomgeving.

Praktisch en concreet

Praktisch en concreet aan de slag wil gaan met loopbaanvragen. Er is voldoende ruimte in de opleiding voorzien om te oefenen zodat jij direct aan de slag kan gaan met de theorie die aan bod komt

Continu vernieuwen

Wij blijven continu vernieuwen, methodieken bijschaven, kennisdelen, ...

 

Praktische informatie

Trainer

Isabel De Beule, bedrijfspsychologe, met kennis en ervaring binnen de domeinen waar mijn passies liggen: loopbaan-en studiekeuze, stress & burn-out en veerkracht, hartcoherentie en HR (www.ifocus-coaching.be/)

Doelgroep

Iedereen die in eigen praktijk, binnen een bedrijf of in een specifieke context aan de slag met loopbaanvraagstukken wilt.

Praktisch

  • Data | ma. 7 feb., ma. 14 feb., ma. 21 feb. en ma. 7 maart 2022 
  • Uur | telkens van 09u30 tot 16u30 
  • Groepsgrootte | max. 12
  • Prijs | € 400 (incl. broodjeslunch) 
  • Inschrijven | Je kan online  inschrijven tot ma. 1 februari 2022.
07
februari
-
07
maart
Maandag
-
Maandag
Campus Sanderus, Molenstraat 8, Antwerpen
Fysiek
Prijs
€ 400,00
Stieven Rottier
T + 32 34 321932