Toegepaste Psychologie | Proeven, kijken, luisteren

Ontdek hier of toegepaste psychologie jou op het lijf geschreven staat. Neem eens een kijkje op onderstaande pagina, beluister de TeP-talks, proef van wat deze opleiding te bieden heeft!

Duik in TP

Benieuwd wat je allemaal te wachten staat bij deze opleiding? Neem een kijkje op de facebookpagina van toegepaste psychologie en blijf op de hoogte door de pagina te liken!

TeP-talks!

Al gehoord van TED-talks? TED staat voor Technology, Entertainment, Design en is een jaarlijkse bijeenkomst waarin sprekers een presentatie geven in maximaal 18 minuten over allerlei onderwerpen. Wij bieden jullie graag onze TeP-talks aan. TeP staat voor Toegepast en Psychologisch. Docenten geven de "presentatie van hun leven" over hun expertisegebied. Dit zal je zeker boeien!

Om deze video te zien dien je advertentie-cookies te accepteren.

 

 

Hoe zit het met ... je TP-kennis?

Je staat voor een cruciale beslissing in je leven: je studiekeuze! Het is van groot belang je voldoende te informeren over opleidingen die jou interesseren. Dat je terecht kwam op The Love Checker toont aan dat toegepaste psychologie daar zeker bij hoort! Denk je een goed beeld te hebben van de opleiding om zo een gemotiveerde keuze te maken?

Test jezelf! Dat kan  hier voor de afstudeerrichting Klinische Psychologie en Schoolpsychologie en Pedagogische Psychologie.