Al een diploma hoger onderwijs of werkervaring?

Wist je dat we bij Thomas More tal van flexibele trajecten hebben die leiden tot een (bijkomend) graduaats- of bachelordiploma en je carrière een serieuze boost zullen geven? Wij bieden daarnaast ook heel wat postgraduaten en permanente vormingen aan.

Voor elk wat wils

image.alt

Al een diploma, maar honger naar méér?

Verder studeren na jouw graduaat, bachelor of master? Volg één van de verkorte bachelortrajecten, een postgraduaat of een banaba zodat je in no-time extra skills èn het bijhorend diploma of getuigschrift binnenhaalt.

Bekijk onze vervolgopleidingen
image.alt

Studeren in combinatie met werk of gezin?

Je gezinsleven of werken combineren met (verder) studeren? Kies voor een opleiding in ons deeltijds-, avond-, weekend- of afstandsonderwijs. Kom omscholen of opscholen in een bacheloropleiding met een beperkt aantal contacturen of een graduaatsopleiding in avondonderwijs, specialiseer in een banaba of postgraduaat of volg een van onze navormingen.

Bekijk onze werktrajecten
image.alt

Studeren voor een knelpuntberoep?

Ben je werkzoekend en heb je geen diploma secundair of hoger onderwijs? Overweeg dan één van onze graduaats- of bacheloropleidingen die door de VDAB erkend zijn als onderwijskwalificerende opleidingstrajecten (OKOT). Je volgt een voltijdse dagopleiding bij Thomas More en wordt vrijgesteld van de arbeidsmarkt. We leiden je op voor een knelpuntberoep, dus je gaat voor een zekere toekomst. 

Bekijk onze OKOT-trajecten

Niet gevonden wat je zocht?

Verken onze interessegebieden. Ook in onze reguliere opleidingen is er ruimte voor een flexibele aanpak. Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder. Je vindt hun contactgegevens op elke opleidingspagina.

Kom kennismaken

We heten je van harte welkom op onze Open Campusdagen en andere sessies en evenementen. Stel al je vragen over de opleiding of maak een praatje met trajectbegeleiders. Bekijk het aanbod op thomasmore.be/kom-kennismaken

Continue

Continue is het netwerk voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1 000 vervolgopleidingen, online en op 23 locaties in Vlaanderen en in Brussel. De wereld verandert zo snel dat het soms moeilijk is om bij te benen. Het hoger onderwijs zorgt dat jij bijblijft. 

Navormingen

Geraak je niet uitgeleerd? Thomas More biedt tal van permanente vormingen en nascholingen. Klik hier voor een overzicht van onze navormingscentra.