Coaching

WES is pittig. We vragen een grote inspanning gedurende de opleiding. Daarom is motivatie een belangrijke voorwaarde om te slagen. 

Uiteraard bieden we ondersteuning. Ons verhaal van coaching begint al bij de intake. In dit gesprek gaan we dieper in op de verwachtingen vanuit de opleiding en de impact ervan op je eigen leven. Je studeert immers niet alleen. De steun van je partner, je gezin, je werkmakkers kan een grote invloed hebben op je slaagkansen. 

Doorheen je volledige studieloopbaan kan je rekenen op coaching vanwege je docenten. We maken een punt van correcte en stipte begeleiding bij je werkzaamheden. Dat gebeurt deels op de campus  tijdens de lessen, groepsopdrachten en projecten. Ook “off campus” blijft je docent aanspreekbaar. Je kan inbellen tijdens Skype-sessie, je blijft in contact via Social Media en uiteraard krijg je niet alleen punten, maar ook feedback op je ingeleverde opdrachten. 

In onze coaching staat steeds jouw leerproces centraal. Je docent creëert een uitdagende leeromgeving en helpt je om daar succesvol doorheen te navigeren.  

In beeld