Study More

Wist je dat we bij Thomas More tal van flexibele trajecten hebben die je een bijkomende bachelordiploma en je carrière een serieuze boost zullen geven? Wij bieden daarnaast ook tal van postgraduaten en permanente vormingen.

Study More: voor elk wat wils

image.alt

Verder studeren na jouw graduaat, bachelor of master?

Afgestudeerd en honger naar méér? Volg één van de verkorte bachelortrajecten, een postgraduaat of een banaba in voltijds dagonderwijs zodat je in no-time extra skills èn het bijhorend diploma of getuigschrift binnenhaalt. Toch liever deeltijds studeren? Kijk dan bij werken en studeren of informeer naar een traject op maat. 

Bekijk vervolgopleidingen in voltijds dagonderwijs
image.alt

Werken combineren met (verder) studeren?

Studeren in combinatie met werk of gezin? Kies voor een opleiding in ons deeltijds-, avond-, weekend- of afstandsonderwijs. Kom omscholen of opscholen in een bacheloropleiding met een beperkt aantal contacturen, specialiseer in een banaba of postgraduaat of volg een van onze navormingen.

Bekijk de werken-en-studeren trajecten
image.alt

Studeren voor een knelpuntberoep?

Kies voor één van de onderwijskwalificerende opleidingsWerktrajecten (OKOT), erkend door de VDAB en ga voor een zeker toekomst. 

Bekijk de OKOT-trajecten

Niet gevonden wat je zocht?

Verken onze interessegebieden. Ook in onze reguliere opleidingen is er ruimte voor een flexibele aanpak. Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder. Je vindt hun contactgegevens op elke opleidingspagina.

Brochure

Bekijk de brochure.

Navormingen

Geraak je niet uitgeleerd? Thomas More biedt tal van permanente vormingen en nascholingen. Klik hier voor een overzicht van onze navormingscentra.