ICE Events

Laat je inspireren. Kom luisteren naar verhalen. Let the magic in! We organiseren een waaier van events die je zullen triggeren om meer te weten te komen over ondernemerschap, creativiteit en innovatie.

Ben jij student aan Thomas More? Check dan zeker de pagina van ICE Cube op het studentenportaal, daar staan ook de kleinere events opgelijst. (https://thomasmore365.sharepoint.com/sites/s-icecube)

 

Nacht van de Ondernemende Student

Tbc December 2023  - Geel

ICE Cube daagt elk jaar studenten uit tijdens de Nacht van de Ondernemende Student. Studenten krijgen 's avonds een challenge van een bedrijf. Je wordt ondergedomeld in brainstormtechnieken, om vervolgens de eerste stapjes in een business model canvas te zetten, om dan in de vroege uurtjes je pitch klaar te stomen. 's Ochtends pitchen de teams alsof hun leven ervan hangt en gaat de winnaar met een mooie prijs aan de haal.  Dit event staat open voor alle studenten van alle opleidingen en alle campussen. Dit event wordt ondersteund door de opleiding Office Management. 

Creators Night

Tbc februari 2024 - 16u tot 21u - Mechelen

Verzin jij een oplossing voor de uitdaging van een Mechels bedrijf? Leer lokale bedrijven kennen en ga mee in hun strategie. Misschien ken jij wel de manier om hun verkoop te laten stijgen, of meer bezoeker aan te trekken of hun social media profiel op te krikken. Echt bedrijven met echte vragen en jij werkt een avond aan dè oplossing! Je presenteert jouw idee en dan ga je op bezoek in het bedrijf. Vorig jaar was er onder andere Circolito, My Exboyfriend, de Vleeshalle en Kabas die hun probleem presenteerden. 

 

More ICE Awards

Tbc Mei 2024   - Mechelen

Bij Thomas More hebben we oog voor iedereen met ICE-talent. Meer nog, je kan met jouw project een More ICE Award én mooie prijzen winnen voor jezelf en voor jouw opleiding. Heb jij een innovatief of creatief project uitgewerkt binnen je opleiding? Of werk je aan je eigen idee of onderneming? Begin al maar te dromen van die €250, dat advies op maat én die professionele video waarin jouw project en jouw opleiding centraal staan!

Ism Vlaio, Manestarters, Startup2440, EIT HEI Accent

Meer weten? Check de site! Binnenkort laten we de nieuwe datum weten van 2024

In beeld

ice awa aw aw aw aw aw nv nv nv nv x x x
Marc Clerkx
Contactpersoon voor Nacht van de Ondernemende student
T + 32 (0)496 24 39 08
Ann Hannes
Contactpersoon voor de MORE ICE AWARDS