Studeren als topsporter bij Thomas More

Thomas More staat bekend om haar topbegeleiding van topsporters. We werken samen met jou een regeling uit waardoor je studieverplichtingen zoveel mogelijk afgestemd zijn op training en competitie.

Enkele van onze topsporters aan het woord

Wil jij een opleiding aan de hogeschool combineren met topsport? Dat kan, en je bent zeker niet alleen! Ontdek de verhalen van enkele studenten.
image.alt

Britt Rampelberg

Britt Rampelberg (21) volleybalt al jaren op topniveau, en volgt de opleiding Sport en Bewegen aan de campus in Turnhout met een topsportstatuut. Daardoor kan ze haar studietraject zelf bijstellen, zodat het te combineren valt met haar hectische trainingsschema.

ontdek hier het verhaal van Britt
image.alt

Antonia Delaere en Billie Massey

Deze twee Belgian Cats keren na hun olympisch avontuur terug naar de schoolbanken. Antonia volgt Sport- en Cultuurmanagement in afstandsonderwijs, Billie studeert Logistiek Management in Mechelen. Studeren en topsport, een speciale maar spannende combo.

ontdek hier hun verhaal
image.alt

Suzanne Verhoeven

Suzanne Verhoeven leeft voor haar fiets. Ze is tweemaal Belgisch kampioen cyclocross en mocht in januari 2021 voor een tweede keer deelnemen aan het WK veldrijden bij de elite. En dat allemaal in combinatie met een opleiding Sport en Bewegen.

ontdek hier het verhaal van Suzanne
image.alt

Stefanie Brosens

Topsportster Stefanie heeft al een bachelordiploma Sport en Bewegen op zak en droomt van de Olympische Spelen. Maar voor het zover is, wil ze eerst nog een tweede bachelor behalen in Sport- en Cultuurmanagement

ontdek hier het verhaal van Stefanie
image.alt

Lien Van Geertruyden

Lien Van Geertruyden (20) studeert Sport- en Cultuurmanagement in afstandsonderwijs, zodat ze haar studie kan combineren met haar topsportcarrière als volleybalster.

ontdek hier het verhaal van Lien
image.alt

Amber Aernouts

Wielrenster Amber Aernouts wil snel naar de top en tegelijk haar bachelordiploma Sport- en Cultuurmanagement behalen.

ontdek hier het verhaal van Amber

Emma Puvrez

Emma Puvrez is een échte Red Panther. Naast haar opleiding Sport en Bewegen aan Campus Turnhout vertegenwoordigt ze mee België op de grote veldhockeytornooien. 

ontdek hier het verhaal van Emma

Tim Van de Velde

Tim is behoort tot de Belgische top op vlak van steeple en droomt van een deelname aan de Olympische Spelen. En oh ja, hij combineert zijn topsport met een opleiding Toegepaste Psychologie op Campus Sanderus in Antwerpen. 

ontdek hier het verhaal van Tim
image.alt

Arne Desmedt

Arne studeerde Leraar Lichamelijke Opvoeding - Bewegingsrecreatie op de campus in Turnhout. En ging meteen daarna voor een verkort traject Leraar Lager Onderwijs.  Als acrobatische gymnast op topniveau vindt hij bewegend leren in de klas belangrijk.

ontdek hier het verhaal van Arne
image.alt

Katrien De Neve

Katrien De Neve studeerde Sport en Bewegen aan de campus in Turnhout. Niet zo eenvoudig, als je weet dat Katrien als topsporter tijdens het academiejaar geregeld in koudere landen zat. 

ontdek hier het verhaal van Katrien
image.alt

Charlotte Destrooper

Charlotte Destrooper heeft een diploma Sport- en Cultuurmanagement en studeert nu nog Voedings- en Dieetkunde bij. Haar opleidingen combineert ze met een carrière als professioneel boogschutter.

ontdek hier het verhaal van Charlotte
image.alt

Jordi Wuijts

Twee jaar geleden behaalde Jordi zijn diploma Sport en Bewegen. Nu werkt hij al vier maanden in Saoedi-Arabië om daar beloftevolle keepers op te leiden. Een waanzinnige ervaring voor een ambitieuze twintiger.

ontdek hier het verhaal van Jordi

Ontdek onze sportopleidingen

Thomas More organiseert vier unieke sportopleidingen met een eigen profiel. Coachen, lesgeven, organiseren of eerder geboeid door marketing? Bepaal zelf welke opleiding het best bij jouw sportieve toekomstdromen past.

In de kijker

Ontdek de campussen

Volledig opleidingsaanbod

Ook op onze andere campussen vind je topsporters in uiteenlopende richtingen. Ontdek ons volledig aanbod aan opleidingen: