Studentenleven

Je studententijd is de mooiste tijd van je leven, maar ook een nieuw en spannend begin. Geen zorgen, wij leiden je met alle plezier rond!  Studentenvoorzieningen (stuvo) organiseert op alle campussen samen met de studentenverenigingen startactiviteiten om je medestudenten wat beter te leren kennen. Je ontdekt er ook het culturele en sportieve aanbod.  

Sport & cultuur 

Bij stuvo kan je een sportkaart kopen voor € 20. Met deze kaart sport je een héél jaar lang in sportclubs en verenigingen in de buurt van je campus.  We sponsoren ook graag andere sportieve of culturele activiteiten!  Zo krijg je: 

  • 50% korting op je toegangsticket voor cinema, sportwedstrijd, escape room ... als je met 3 of meer op stap gaat 
  • Een startbudget voor de organisatie van je eigen event 
  • Transport: tussenkomst voor een bus of treinticket   

Als student vind je een heleboel informatie over sport, korting, startbudget en transport op het studentenportaal.

To doop or not to doop? 

Bij de start van het academiejaar kan je lid worden van de studentenvereniging van jouw keuze. Alle verenigingen zorgen mee voor een actief studentenleven op en rond de campus. Wil je gedoopt worden? Onze studentenverenigingen houden zich aan het doopcharter van de hogeschool. Benieuwd naar hun activiteiten? Je kan ze volgen op het studentenportaal of via Facebook! 

Als student kan je verder lezen op het studentenportaal.

Thuis in je studentenstad 

Stuvo wil dat je je thuis voelt op je campus en in je studentenstad. Een lekkere maaltijd, sportieve activiteiten en een online agenda vol toffe tips om je 's avonds te ontspannen! En méér, brainfood en mentale steun tijdens je blok/examenperiode of een goed gesprek als het even niet meezit.  

Studentenjob 

Ben je op zoek naar een studentenjob? Neem een kijkje op de Thomas More Career Centre.
Wil je misschien graag werken binnen de hogeschool? We zoeken regelmatig helpende handen voor inschrijvingen, infodagen of events en jij bent onze ideale Thomas More-ambassadeur. Stuur een mailtje naar marcom@thomasmore.be en stel je kandidaat!  Heb je vragen over je statuut als jobstudent? Contacteer stuvo@thomasmore.be

#wearemore

De hashtag #wearemore werd niet zomaar gekozen. Thomas More is méér dan een hogeschool. Het is een community, waar we jullie graag thuis laten voelen! Een community die leeft en groeit dankzij haar studenten, docenten en personeel. Daarom zijn wij allemaal 'more'. Volg de belevenissen van onze studenten en de activiteiten op onze verschillende campussen via onze Instagrampagina de Facebookpagina van je campus/stad!