Pioniersstudenten

Als je de eerste student in je familie bent

Begin jij in september als eerste in je familie aan een opleiding in het hoger onderwijs? Dat is natuurlijk best een grote stap. Maar geen nood, kom naar onze pioniersdagen! Dan is het straks een stuk makkelijker om succesvol te starten aan onze hogeschool.

>>> Om deze video te zien dien je advertentie-cookies te accepteren. >>>

Wat?

We maken je al wat wegwijs binnen Thomas More. Daarnaast krijgt je al heel wat tips mee voor een goede start aan het hoger onderwijs aan de hand van 4 workshops:

  • Hoe sterk sta jij in je schoenen?
  • Structuur en planning van je studies
  • Effectief studeren in het hoger onderwijs
  • Tips & tricks van huidige studenten

Naast deze workshops worden er ook teambuildingsactiviteiten voorzien zodat je kennis kan maken met andere pioniersstudenten.

Praktische info

De pioniersdagen gaan door op onderstaande momenten:

  • Donderdag 8 september, 9 - 16 uur in Antwerpen
  • Maandag 12 september, 9 - 16 uur in Geel en Mechelen

Je kan vrij kiezen waar je wil aansluiten. Ga je studeren aan 1 van deze campussen? Dan is het interessant om de pioniersdag meteen op de juiste campus te volgen.

Je deelname aan de pioniersdagen in volledig gratis. Er wordt ’s middags een lunch voorzien voor alle deelnemers. Voorkeuren voor diëten of allergieën kan je doorgeven bij het inschrijvingsformulier.  

Ervaar je een drempel om deel te nemen aan de pioniersdagen? Neem dan even contact op met stuvo@thomasmore.be. We bekijken graag hoe we je verder kunnen helpen!

Interesse?

Schrijf je online in voor 1 september. Minstens 1 week op voorhand ontvang je dan nog een e-mail met alle praktische info.

Zit je nog met vragen? Contacteer dan:

Pioniers