Maak een afspraak met Stuvo

 

Studentenvoorzieningen is je buddy voor kleine en grote studentennoden.

Om deze video te zien dien je advertentie-cookies te accepteren.

Wij staan klaar om je te helpen bij de praktische kant van je studentenleven. Heb je een vraag? Contacteer ons of maak een afspraak!

  Wil je graag rechtstreeks een afspraak met van onze medewerkers rond een bepaald thema? Dat kan ook!

  Op Kot

  In onze kotdatabank kan je op zoek gaan naar een geschikte studentenkamer. Heb je nog verdere vragen, dan kan je contact opnemen met één van onze medewerkers:

  Van en naar de campus

  Wil je meer weten over het huren van een fiets, hoe je het beste op de campus geraakt of hoe je kan carpoolen? Dan kan je contact opnemen met één van onze medewerkers:

  Studeren op maat

  Om iedereen evenveel kansen te geven op een succesvolle studie, kunnen sommige studenten faciliteiten krijgen voor hun lessen, stages of examens. Meer informatie vind je op deze link.

  Centen voor studenten

  Wil je graag meer informatie over hoe je je studies gaat financieren? Dan kan je terecht bij onze studentenbegeleiders. Zij zijn aanwezig op alle opencampusdagen, infodagen, -avonden en inschrijvingen om je extra informatie te geven. Geraak je er niet tijdens een van deze momenten, dan kan je steeds een afspraak maken via onze afsprakentool. Kies jouw campus en vervolgens de begeleider van Studentenvoorzieningen die je wenst te spreken.

  Nog geen contact gehad met een begeleider? Klik dan op een willekeurige naam.