Boeken en cursussen

Academiejaar 2021-2022

Voor de verdeling van boeken en cursussen werkt Thomas More samen met Campinia Media en Acco. Zij geven studenten van Thomas More een fikse korting op de aankoop van boeken. Deze korting werkt enkel als je op de onderstaande links klikt. Ga je via de corporate site van Acco/Campinia zelf, heb je die korting niet.

Ander cursusmateriaal kan via de docent op Canvas (studentenportaal) aangeboden worden.

Antwerpen

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werken de campussen in Antwerpen samen met Acco. Je bestelt je boeken online en kiest voor thuislevering of ophalen in de Acco winkel zelf. 

  • Thuislevering binnen de 5 dagen: €2,45 voor bestellingen kleiner dan €100. Bij een hoger bedrag: gratis.
  • Studenten van Thomas More Antwerpen kunnen hun bestelling ook afhalen bij Acco zelf (Prinsstraat 21, Antwerpen).
  • De keuze voor thuislevering of ophalen in de Acco winkel maak je tijdens de bestelprocedure op de webshop.

De Nayer

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werkt Campus De Nayer samen met Acco. Je bestelt je boeken online en ze worden thuis bezorgd. 

  • Thuislevering binnen de 5 dagen: €2,45 voor bestellingen kleiner dan €100. Bij een hoger bedrag: gratis
  • Voor veelgestelde vragen en contactgegevens van Acco, raadpleeg je de Acco-FAQ (meer info vanaf tweede helft augustus)

Geel

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werkt Campus Geel samen met Campinia Media. Je kan alles online bestellen en thuis laten leveren of ophalen in de campusshop.

Lier

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werkt Campus Lier samen met Campinia Media. Je bestelt je boeken online en kiest voor thuislevering.

  • Thuislevering kan binnen de 5 dagen: €2,79 voor bestellingen kleiner dan €100. Bij een hoger bedrag: gratis.

Mechelen

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werken de campussen van Mechelen samen met Acco. Je bestelt je boeken online en ze worden thuis bezorgd. 

  • Thuislevering binnen de 5 dagen: €2,45 voor bestellingen kleiner dan €100. Bij een hoger bedrag: gratis
  • Voor veelgestelde vragen en contactgegevens van Acco, raadpleeg je de Acco-FAQ (link voegen we toe in de tweede helft van augustus)

Sint-Niklaas

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werken de campussen van Sint-Niklaas samen met Acco. Je bestelt je boeken online en ze worden thuis bezorgd. 

  • Thuislevering binnen de 5 dagen: €2,45 voor bestellingen kleiner dan €100. Bij een hoger bedrag: gratis
  • Voor veelgestelde vragen en contactgegevens van Acco, raadpleeg je de Acco-FAQ (link voegen we toe in de tweede helft van augustus)

Turnhout

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werkt Campus Turnhout samen met Campinia Media. Je bestelt je boeken online en laat ze thuis leveren.

Vorselaar

Voor de verdeling van de boeken en cursussen werkt Campus Vorselaar samen met Campinia Media. Je bestelt je boeken online en kiest voor thuislevering of ophalen op de campus.

Tweedehands boeken

Je bent natuurlijk niet verplicht om via deze leverancier(s) aan te kopen. Zowel voor het aankopen en verkopen van tweedehandsboeken verwijzen wij onze studenten door naar de website van Stubooks. Hier kan je als student een profiel aanmaken en zowel boeken te koop zetten als boeken aankopen. Je kan gemakkelijk filteren op school en zelfs op opleiding.

Let op! Als je elders boeken koopt, zorg er dan voor dat je de juiste handboeken koopt en dat je de juiste editie of druk van een handboek aanschaft. Die informatie vind je in de boekenlijsten op de sites van Campinia Media (Geel, Turnhout, Lier, Vorselaar) en Acco (Mechelen, Antwerpen, De Nayer). Best even controleren welke boeken (en uitgave) je juist nodig hebt.