Alles voor (toekomstige) studenten

Studeren is meer dan met je neus in de boeken zitten. Bij de dienst Studentenvoorzieningen kan je terecht voor alles wat niet met je opleiding zelf te maken heeft: info over centen voor studenten, op kot gaan, studeren met faciliteiten, veerkrachtig studeren en veel meer!

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor een bachelor, graduaat banaba of postgraduaat? Klik snel door. Inschrijven voor een vorming of nascholing? Dat doe je rechtstreeks via het vormingscentrum.

Checklist voor nieuwe studenten

Hoe moet je inloggen op je Thomas More-account? Waar vind je je mail? Hier vind je tal van tips & tricks die je een vlotte start op onze hogeschool garanderen!

Voorzieningen en diensten

Onthaaldagen september 2023

onthaaldagen

We serveren we de perfecte combinatie van gezellige ontspanningsactiviteiten en interessante infosessies. Het is een must. Zorg dat je er zeker bij kan zijn!

Lees meer

Centen voor studenten

stuvo-centen

Studeren in het hoger onderwijs is een flinke investering. Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om je studies financieel haalbaar te maken. Wij helpen je graag op weg.  

Lees meer

Op kot

op kot

Op kot gaan is best een spannende stap. In het begin is het wat wennen, maar na een tijdje is je kot je tweede thuis en beleef je er de tijd van je leven! Raadpleeg onze kotdatabank!

Lees meer

Studentenleven

Studentenleven

Je studententijd is de mooiste tijd van je leven ...   Maar ook een nieuw en spannend begin? Geen zorgen, wij leiden je met alle plezier rond! 

Lees meer

Laptops & software

Laptop

Een computer is een noodzakelijke ondersteuning voor jouw studie. We raden je dan ook aan om een goede computer en software te voorzien bij de start van jouw academiejaar. 

Lees meer

Vlot naar de campus

TM Fiets banner

Huur je (elektrische) fiets van Thomas More, vind een carpoolpartner of lees alles over het openbaar vervoer rond onze campussen.

Lees meer

Jouw stem telt!

Studentenraad

Wil jij je engageren en meer halen uit je studententijd? Heb je ideeën voor de verbetering van de sfeer op onze campussen, het aanbod van de catering of invulling van het onderwijs? 
 

Lees meer

Bibliotheken / Leercentra

bib

Iedereen is welkom in onze bibliotheken of leercentra. Ook wie geen student of docent is, kan de collectie raadplegen, kopiëren en een rustige werkplek zoeken. 

Lees meer

Levensbeschouwing

levensbeschouwing

Thomas More is een Katholieke dialoogschool. We verwelkomen iedereen, van welke levensbeschouwelijke of religieuze achtergrond dan ook. #wearemore 

Lees meer

Studeren op maat

Om iedereen evenveel kansen te geven op een succesvolle studie, kunnen sommige studenten faciliteiten krijgen voor hun lessen, stages of examens. We denken daarbij aan topsporters, studenten met een leerstoornis of een functiebeperking, kunstenaars, anderstaligen en student-ondernemers. We bekijken per student wat er nodig en mogelijk is. De procedure en de voorwaarden verschillen naargelang de reden waarvoor je een faciliteit aanvraagt.

Studentenportaal

Student aan Thomas More? Dan is het studentenportaal jouw place to be. Je kan er terecht voor vragen over je studies of je campus, een probleem met ICT of infrastructuur melden, tal van handige links terugvinden, geweldige ideeën lanceren,... Klik en kijk verder!

Student aan de KU Leuven?

Als KU Leuven-student op Technologiecampus De Nayer of Geel kan je ook terecht bij de Dienst Studentenvoorzieningen van Thomas More.