SPARK wordt ICE CUBE

SPARK wordt ICE Cube: één ondernemerschapswerking en aanspreekpunt aan onze hogeschool. We zijn er voor alle studenten, want je hoeft geen ondernemer te zijn om ondernemend in het leven te staan. Klik hier om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen:
https://www.thomasmore.be/ice-cube-innovation-creativity-entrepreneursh…

Wat heeft ICE Cube jou te bieden?

We stimuleren ondernemingszin

Wil je ondernemen maar heb je nog geen idee? Dan is SPARK voor jou de perfecte partner naar het ondernemerschap! Wil jij je ondernemingszin aanscherpen, inspiratie opdoen, of op briljante ideeën (leren) komen? Volg SPARK en blijf op de hoogte van de laatste events, nieuwtjes en cases die we met jullie delen.

We ontwikkelen ondernemerschap

Heb je al een idee? Dat is fantastisch! Ondernemingszin gaat natuurlijk verder dan een idee. Een stevige ondernemingszin verandert je mindset, verscherpt je blik, en leert je problemen op een andere manier aan te pakken.

We ondersteunen ondernemers

Je bent reeds gestart met je eigen onderneming? Super! Een onderneming runnen tijdens je studies is natuurlijk geen fluitje van een cent. SPARK helpt je jouw onderneming tot het volgende niveau te tillen. Geniet van gratis ondersteuning, advies, en opleiding. Vraag het unieke statuut aan om bv. examens of stages te verplaatsen. 

Get started!

image.alt

Connect with SPARK

Wil je meer weten over SPARK en hoe SPARK jou kan ondersteunen? Connect with us! Schrijf je hier in voor de SPARK canvas en neem deel aan een volgende coffeebreak! 

Connect with us!
image.alt

De Manenstarters

Manestarters is een online en offline community voor alle jongeren met zin voor ondernemen in en rond Mechelen. Het project wordt gesteund door subsidies van de Europese Overheid.

De Manestarters

Volg ICE Cube op instagram

Op onze Facebookpage delen we events, inspiratie, kennis en tips voor student-ondernemers.
Instagram ICE Cube
SPARK FACEBOOK