We ontwikkelen ondernemerschap

HOE helpt SPARK je bij het ontwikkelen van je onderneming? 


Sinds 2020 organiseert de SPARK Academy een nieuw POSTGRADUAAT Entrepreneurship. Voor aspirant student-ondernmers die vaart willen maken bij de opstart van hun onderneming is dit  deeltijds programma van één semester een TOPMATCH. Je zal tot in de puntjes worden voorbereid door experten om met je eigen onderneming van start te gaan. 

Na dit postgraduaat kan je meteen starten met je eigen zaak, aan de slag in de start-up wereld, of je ondernemersskills inzetten in eender welke carrière. Dit postgraduaat slaat de brug tussen theorie en praktijk. Je vergaart alle kennis, inzichten en vaardigheden om een succesvolle ondernemer te worden.

Net gestart als student-ondernemer en op zoek naar een werkplekje?

Breng zeker een bezoek aan de coworkingspace van Campus National in hartje Antwerpen. Je kan hier bovendien ook gebruik maken van vergaderruimtes en een co-workingspace. In Campus Mechelen zijn we volop bezig aan het inrichten van een toffe plek voor student-ondernemers, so stay tuned!

Het statuut student-ondernemer kan je bepaalde faciliteiten toekennen, zoals het missen van verplichte lessen of het verplaatsen van examens.

Regina Vuerinckx
Contactpersoon campussen Antwerpen, Mechelen, De Nayer
T + 32 476 791 613

Benieuwd wat SPARK nog allemaal te bieden heeft?

Naar de hoofdpagina
thomas more