We ondersteunen ondernemers

Je bent een startende ondernemer en wil je zaak verder uitbouwen.

Je bent reeds gestart met je eigen onderneming? Super! Een onderneming runnen tijdens je studies is natuurlijk geen fluitje van een cent. SPARK helpt je jouw onderneming tot het volgende niveau te tillen. Ontdek hier hoe!

SPARK Coaching

Als jonge ondernemer is het eerst en vooral belangrijk te weten waar je terecht kan. Binnen iedere opleiding kan je terecht bij een ankerfiguur die je zo goed mogelijk zal helpen of doorverwijzen naar de personen/instanties die je zoekt.

Verder op deze website vind je een uitgebreide FAQ en duidelijke informatie over allerlei aspecten van ondernemen. Zo nemen we zo veel mogelijk obstakels weg om je onderneming in de volgende versnelling te krijgen!

SPARK Events

We houden ook bij welke externe events er allemaal interessant kunnen zijn, dus ook hier is de boodschap: verlies die kalender niet uit het oog!

SPARK Network

Mis niets van de actie en volg SPARK op Facebook! Bovendien beschikt SPARK over een uitgebreid netwerk van partners in Mechelen en omgeving, die gecombineerd een gigantisch aanbod aan diensten leveren. Je netwerk kan nooit groot genoeg zijn!

SPARK Support

Net gestart als student-ondernemer en op zoek naar een werkplekje? Breng zeker een bezoek aan de coworkingspace van Campus National in hartje Antwerpen. Je kan hier bovendien ook gebruik maken van vergaderruimtes en een co-workingspace. In Campus Mechelen zijn we volop bezig aan het inrichten van een toffe plek voor student-ondernemers, so stay tuned!

Binnen Thomas More kan je een speciaal statuut als student-ondernemer aanvragen. Hierdoor kan je mogelijk speciale faciliteiten aanvragen, zoals het verplaatsen van examens of verplichte opdrachten. 

Regina Vuerinckx
Contactpersoon campussen Antwerpen, Mechelen, De Nayer
T + 32 476 791 613

Benieuwd wat SPARK nog allemaal te bieden heeft?

Naar de hoofdpagina
thomas more