SPARK Events

Om zoveel mogelijk jonge ondernemers te bereiken, (co-)organiseert SPARK regelmatig allerlei soorten events. Hieronder vind je een overzicht. Liever in chronologische volgorde? Bekijk dan zeker onze kalender.

Infosessies & workshops

Binnenkort starten we met infosessies & workshops. Deze zijn meestal voor verschillende doelgroepen, over verschillende thema’s. Af en toe organiseren we ook inspirerende lezingen, van bijvoorbeeld (jonge) ondernemers of experts in een bepaald vakgebied. Hou deze website en onze Facebook-pagina in de gaten!

Netwerk-events

SPARK wil een informeel en uitgebreid netwerk zijn voor jonge, studerende ondernemers en gelijkgezinden. Binnenkort starten we met SPARK Meetups, en in de toekomst organiseren we ook speeddates en pitching sessies, waar jonge ondernemers met elkaar en elkaars ideeeën kunnen kennismaken op een informele manier.

Ondernemerscongres

Al twee jaar op rij organiseert Thomas More een groots ondernemerscongres, waar alle studenten van Thomas More maar ook andere geïnteresseerden worden uitgenodigd om inspirerende lezingen en workshops te volgen, jonge ondernemers aan het woord te horen, en hun netwerk uit te breiden.

Samen met Partner in Education BNP Paribas-Fortis zorgden we ook dit jaar voor een gevulde en gevariëerde namiddag. Deze editie, tevens het lanceer-event van SPARK, ging door op 6 november op Campus De Vest te Mechelen. Je vindt een terugblik op de eventpagina.

Externe events

Ondernemerschap leeft in Mechelen en omstreken. Interessante events van onze partners vind je in de kalender!

Wedstrijden & challenges

Regelmatig worden er wedstrijden georganiseerd voor ondernemende jongeren. Binnenkort geven we hier een overzicht van de belangrijkste. Ook SPARK gaat in de toekomst wedstrijden en challenges organiseren, check dus af en toe deze pagina of onze blog!


Hou onze kalender in de gaten!

Benieuwd wat SPARK nog allemaal te bieden heeft?

Naar de hoofdpagina
thomas more