De Manestarters

logo efro

 

 

 

 

Manestarters is een online en offline community voor alle jongeren met zin voor ondernemen in en rond Mechelen. Het project wordt gesteund door subsidies van de Europese Overheid. Op de website vind je filmpjes, cases en testimonials, en kan je andere initiatieven in Mechelen bekijken. Manestarters organiseert ook breed toegankelijke events en vormen een informeel netwerk van jonge ondernemers uit het Mechelse. Verlies de website en Facebook-pagina niet uit het oog! Mechels, jong en ondernemend, dat zijn De Manestarters.

De Manestarters is een samenwerkingsproject tussen de Stad Mechelen, Thomas More (SPARK), KULeuven (Campus De Nayer) en J@M vzw.

Ruimte om te ondernemen

Thomas More helpt ondernemers op vlak van infrastructuur, maar ook in de omgeving zijn er heel wat mogelijkheden om ruimte te benutten voor je onderneming. Zo kan je in het ondernemershuis Mechelen (Oh! Mechelen) vergaderzalen en kantoorruimte huren, of meedoen met een van de opleidingen of events. Mest vzw biedt starters met een pop-up concept tijdelijk een proeftuin aan in leegstaande handelspanden. Beginnende kusntenaars en ondernemers kunnen bij ARTenova terecht. In De Proeftuin kan je op maandbasis concepten in de horeca en de handel uittesten. H30 is dan weer een soort experimenteerfabriek, waar je onder andere een graffitizone vind, een naai- en beeldend atelier, een repetitiekot, en meer.

 

 

Benieuwd wat SPARK nog allemaal te bieden heeft?

Naar de hoofdpagina
thomas more