SPARK - provoking student entrepreneurship

Droom je van het ondernemerschap of ben je student-ondernemer? Dan kan je terecht bij SPARK voor inspiratie, advies en ondersteuning! SPARK is de gloednieuwe ondernemershub van Thomas More in de regio Mechelen-Antwerpen-De Nayer. We zijn er voor alle studenten, want je hoeft geen ondernemer te zijn om ondernemend in het leven te staan.

Wat heeft SPARK jou te bieden?

We stimuleren ondernemingszin

Wil je ondernemen maar heb je nog geen idee? Dan is SPARK voor jou de perfecte partner naar het ondernemerschap! Wil jij je ondernemingszin aanscherpen, inspiratie opdoen, of op briljante ideeën (leren) komen? Volg SPARK en blijf op de hoogte van de laatste events, nieuwtjes en cases die we met jullie delen.

We ontwikkelen ondernemerschap

Heb je al een idee? Dat is fantastisch! Ondernemingszin gaat natuurlijk verder dan een idee. Een stevige ondernemingszin verandert je mindset, verscherpt je blik, en leert je problemen op een andere manier aan te pakken.

We ondersteunen ondernemers

Je bent reeds gestart met je eigen onderneming? Super! Een onderneming runnen tijdens je studies is natuurlijk geen fluitje van een cent. SPARK helpt je jouw onderneming tot het volgende niveau te tillen. Geniet van gratis ondersteuning, advies, en opleiding. Vraag het unieke statuut aan om bv. examens of stages te verplaatsen. 

Get started!

Get started!

image.alt

Training voor professionals

SPARK & partners organiseren een online training voor professionals. Vragen als "hoe kan je studenten out-of-the-box laten denken?, 'hoe kan je studenten meer initiatief laten nemen?" en "hoe begeleid ik ondernemende projecten en studenten?" staan centraal in deze training.

Training voor professionals
image.alt

Bij wie kan terecht?

Bij wie kan je terecht? Zit je met prangende vragen over ondernemen en vind je niet onmiddellijk het antwoord op deze webpagina, dan kan je terecht bij de SPARK ankerfiguur binnen jouw opleiding.

Wie is Spark?
image.alt

Events van SPARK

Check onze kalender en ontdek tal van sessies die je kunnen inspireren en informeren. Ook als je nog niet gestart bent of een concreet idee hebt, ben je meer dan welkom. Inspire & be inspired!

SPARK Events
image.alt

Statuut Student Ondernemer

Maak van je combinatie studeren en ondernemen een succes met het unieke Thomas More student-ondernemer statuut. 

Statuut student ondernemer
image.alt

Postgraudaat Entrepreneurship

Heb je (vage of concrete) plannen om een eigen zaak op te starten en wil je jouw idee verder uitwerken? Heb je interesse in ondernemen en de start-up wereld? Of wil je je voorbereiden op het uitoefenen van een zelfstandig beroep? Dan is het postgraduaat Entrepreneurship iets voor jou!

Postgraduaat
image.alt

Courses entrepreneurship

Honger naar meer? Dat kan! Binnen TMMA zijn er tal van vakken om je competenties voor ondernemerschap verder te ontwikkelen! Meer info volgt!

Courses entrepreneurship
image.alt

Connect with SPARK

Wil je meer weten over SPARK en hoe SPARK jou kan ondersteunen? Connect with us! Schrijf je hier in voor de SPARK canvas en neem deel aan een volgende coffeebreak! 

Connect with us!
image.alt

De Manenstarters

Manestarters is een online en offline community voor alle jongeren met zin voor ondernemen in en rond Mechelen. Het project wordt gesteund door subsidies van de Europese Overheid.

De Manestarters
image.alt

SPARK FAQ

Vind je niet meteen wat je zoekt? De meest voorkomende vragen over SPARK en alles wat met ondernemen te maken heeft!

FAQ

Volg SPARK op Facebook

Op onze Facebookpage delen we events, inspiratie, kennis en tips voor student-ondernemers.
Facebookpage SPARK
SPARK FACEBOOK