Vroedkunde

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Lier

Info over de opleiding Vroedkunde en de verschillende trajecten vind je hier.

Turnhout

Spreekt de bachelor Vroedkunde je aan maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Wij verwelkomen jou graag binnen onze opleiding.

In onze opleiding Vroedkunde kan je starten in februari met een voorbereidend half jaar. Hiermee neem je alvast enkele theoretische vakken op. Vanaf september start je dan effectief aan de opleiding.

Info over de opleiding Vroedkunde en de verschillende trajecten vind je hier.

Elke student krijgt een docent als trajectbegeleider toegewezen die jou mee begeleidt doorheen je traject. Wij dragen zorg voor jou. We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding.

Interesse? Contacteer Irina Coomans. Wij zorgen voor online infomomenten: op woensdag 2 februari 2022 van 18 tot 21 uur zorgen we voor specifieke info voor starters in de reguliere opleiding Vroedkunde. Op donderdag 3 februari 2022 van 20 tot 21 uur voorzien we een online infomoment voor starters in het WES-traject Vroedkunde (deeltijds afstandsonderwijs). Meld je aan via mail en ontvang de link. 

Is je keuze gemaakt en wens je te starten in februari? Meld je dan aan voor ons onthaalmoment door een mail te sturen naar violet.vervloet@thomasmore.be. Dit onthaalmoment gaat door op vrijdag 4 februari 2022, van 10.30  tot 13.30 uur. We plannen dit moment op onze Campus in Turnhout. Tijdens de middag wordt een broodjeslunch voorzien. Indien dit nog zou aangepast worden naar een online moment, houden we u hiervan op de hoogte. 

De lessen starten vanaf maandag 14 februari 2022.