Vroedkunde

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Lier

Info over de opleiding Vroedkunde en de verschillende trajecten vind je hier.

Turnhout

Spreekt de bachelor Vroedkunde je aan maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding Vroedkunde en de start in semester 2? Kom dan zeker eens langs op onze campus in Turnhout! We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding.

Info over de opleiding Vroedkunde en de verschillende trajecten vind je hier.

Elke student krijgt een docent als trajectbegeleider toegewezen die jou mee begeleidt doorheen je traject. Wij dragen zorg voor jou.

Interesse? Contacteer Irina Coomans.

Is je keuze gemaakt en wens je te starten in februari? Meld je dan aan voor ons onthaalmoment door een mail te sturen naar ariane.desmyttere@thomasmore.be. Dit onthaalmoment gaat door op zaterdag 6 februari '21, van 10u tot 12u (online). Na aanmelding ontvang je hiervoor een link.