Voedings- en Dieetkunde

Wanneer?

Je kan de opleiding Voedings- en dieetkunde ook starten in het tweede semester. Voor het academiejaar 2019-2020 is dit op maandag 10 februari 2020

Voor wie?

  • Voor studenten die om allerlei redenen nu pas instappen in het hoger onderwijs.
  • Voor studenten die gestart zijn in het hoger onderwijs, maar willen veranderen van richting.
  • Voor studenten met een diploma op zak die nog een bijkomend diploma willen halen.
  • Voor werkstudenten die deeltijds werken willen combineren met deeltijds studeren en toch al willen starten in februari.

Meer info nodig?

Dan ben je welkom op ons eigen infomoment op donderdag 30 januari van 17-18 uur in E 114 op Campus Geel

Ben je al zeker van je keuze, schrijf je dan officieel in en dit liefst voor de start van semester 2. Alle informatie vind je op de website

Ingeschreven studenten verwelkomen we op maandag 10 februari van 9-10 uur in D 110 op Campus Geel. Je krijgt dan meer praktische informatie om te starten en we stellen in overleg je individueel studieprogramma samen. 

Wie vooraf nog dringende vragen heeft, kan contact opnemen met Marleen Van Loo

Na inschrijving kom je via student.thomasmore.be op het studentenportaal van de opleiding. Langs daar zal je na het vastleggen van je programma je individueel lessenrooster zien via  rooster.thomasmore.be.

Welk programma? 

In principe schrijf je je in voor de vakken die geprogrammeerd staan in het tweede semester. Raadpleeg hiervoor onze programmagids.

Als je de opleiding wil combineren met deeltijds werken, schrijf je je in voor het traject voor werkstudenten en dan bekijk je best de programmagids van programmagids voor werkstudenten.
Eventueel kan je nog een aantal vakken uit het eerste semester in zelfstudie opnemen en daarvan examen afleggen in de derde examenperiode. 

Voor een programma op maat helpen we je graag verder op 10/2. Of je maakt een individuele afspraak met Marleen Van Loo of  Hilde Boeckx.

Heb je al een diploma hoger onderwijs op zak, dan kom je in aanmerking voor een verkort of verlicht traject. Je kan dan een EVK aanvragen. De aanvraagprocedure vind je hier. Je kan ze aanvragen via dit document.

Wil je deeltijds werken combineren met deeltijds studeren, dan stellen we samen met jou een individueel studieprogramma samen in functie van je werkrooster en ons lessenrooster. Wij organiseren vakken met permanente evaluatie zoveel mogelijk op 1 contactdag, op maandag en gespreid over 2 academiejaren. In fase 1 en fase 2 zijn er ook enkele praktijklessen ’s avonds gepland.