Verpleegkunde

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Een overzicht van alle mogelijke trajecten binnen de opleiding Verpleegkunde vind je hier.

Lier

Op de campus in Lier zijn er verschillende trajecten mogelijk om je diploma bachelor verpleegkunde te behalen. Semester 2 start op maandag (of in de week van) 10 februari 2020.

Dagopleiding
Spreekt de bachelor Verpleegkunde je aan, maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding Verpleegkunde en de start in semester 2? Kom dan zeker eens langs op onze campus in Lier! We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding (secundair of eerder behaalde credits of diploma in bachelor- of masteropleiding). Er staan trouwens extra docenten voor je klaar die jou wegwijs maken op onze unieke zorgcampus. Contacteer Kristine Sels.

  • Infoavond | dinsdag 7 januari 2020 - 18 uur
  • Onthaalmoment | vrijdag 31 januari 2020 - 13.30 uur
  • Start lessen | maandag 10 februari 2020

Brugopleiding
Heb je reeds een HBO5 diploma en wil je graag de brugopleiding aanvatten? Dit kan zowel als werkstudent als niet-werkstudent. Contacteer Leen Van Poppel.

  • Infoavond | dinsdag 7 januari 2020 - 18 uur
  • Start lessen | donderdag 13 februari 2020

HERO-opleiding
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar een extra diploma om je profiel te versterken? Heb je nood aan heroriënteren? Wil je maximaal inzetten op de combinatie van werken en studeren? Dan kan dat via ons HERO-traject, een alternatief traject via avond- en weekendonderwijs. Het HERO-traject is een traject op maat voor studenten die reeds een bachelor of masterdiploma (bachelor Vroedkunde, bachelor Ergotherapie, ….) op zak hebben en/of maximaal werken en studeren willen combineren. Starten in februari kan onder bepaalde voorwaarden.
Contacteer Nicky Lembrechts.

Mechelen

Wil je de opleiding Bachelor in de Verpleegkunde in dagopleiding, avondopleiding (VIA), brugopleiding of via IPSO-traject volgen? Ook in februari ben je van harte welkom!

Voor elk van onze trajecten is er een programma op maat van februari-starters. Interesse? Kom naar een van de infomomenten op Campus De Vest in Mechelen en ontmoet meteen onze studenten en docenten.

  • 22 januari 2020 - 19u Informatie-avond Brugopleiding (voltijds en deeltijds) en VIA (verpleegkunde in avondopleiding)
  • 29 januari 2020 - 18u Informatie-avond Dagopleiding en alle zijtrajecten

Heb je toch al een prangende vraag? Ben je op zoek naar een antwoord op een specifieke vraag? Contacteer charlotte@thomasmore.be

Turnhout

Heb je interesse in een job als verpleegkundige? Denk je eraan onze opleiding Verpleegkunde te starten? Heroriënteer je vanuit een andere opleiding? Of start je opnieuw met studeren? Of heb je reeds een diploma HBO5/MBO4 en wil je alvast in februari instromen in een verkort traject tot bachelor in de Verpleegkunde? Vragen? Contacteer:

Heb je reeds een diploma verpleegkunde HBO5/MBO4 of een diploma Vroedkunde? Je kan de opleiding Verpleegkunde volgen in een verkort traject.
Interesse? Contacteer:

Geen nood dus. Je kan vanaf semester 2 nog aansluiten bij onze opleiding Verpleegkunde op Campus Turnhout. De onthaaldagen gaan door op woensdag 29 januari 2020 van 13u-16u  (lokaal D205-D210-D211) en en op woensdag 13 februari 2020 van 8.30-10.30u (lokaal D210). Tot dan!