Verpleegkunde

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Verander van spoor in...

Een overzicht van alle mogelijke trajecten binnen de opleiding Verpleegkunde vind je hier.

  Lier

  Op de campus in Lier zijn er verschillende trajecten mogelijk om je diploma bachelor verpleegkunde te behalen. 

  Dagopleiding

  Spreekt de bachelor Verpleegkunde je aan, maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding Verpleegkunde en de start in semester 2? Je bent van harte welkom. We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding (secundair of eerder behaalde credits of diploma in bachelor- of masteropleiding). Er staan docenten voor je klaar die jou snel wegwijs maken op onze campus. Contacteer Kristine Sels voor meer informatie.

  Het onthaal voor instromers februari 2022 vindt plaats op donderdag 3 februari 2022 van 14.00 – 16.00 uur op onze campus in Lier. Indien je wenst deel te nemen, graag vooraf contact opnemen met Kristine Sels.

  Brugopleiding

  Heb je reeds een HBO5 diploma en wil je graag de brugopleiding aanvatten? Dit kan zowel als werkstudent als niet-werkstudent. Contacteer Leen Van Poppel voor meer informatie.

  Het onthaal voor instromers februari 2022 vindt plaats op donderdag 3 februari 2022 van 14.00 - 16.00 uur op onze campus in Lier. Indien je wenst deel te nemen, graag vooraf contact opnemen met Leen Van Poppel.

  Extra infosessies starten februari met Verpleegkunde in Lier

  Omdat veel heroriënteerders nu al met een aantal vragen zitten, organiseren wij nog voor de Opencampusdag van 2 februari online infosessies rond het startmoment in februari.

  Mechelen

  Ben jij zot van zorg? Wil jij je heroriënteren, een carrièreswitch maken en/of  een nieuwe uitdaging aangaan? Ben je helemaal gewonnen voor de opleiding Verpleegkunde en wil je graag in februari je studie aanvatten? Je bent van harte welkom!

  Voor elk van onze trajecten is er een programma op maat van februari-starters.

  Interesse of vragen? Contacteer charlotte@thomasmore.be

  Extra infosessies starten februari met Verpleegkunde in Mechelen

  Omdat veel heroriënteerders nu al met vragen zitten, organiseren wij nog voor de online infoavond van 2 februari een extra infosessie rond starten in februari.

  Turnhout

  Heb je interesse in een job als verpleegkundige? Denk je eraan onze opleiding Verpleegkunde te starten? Heroriënteer je vanuit een andere opleiding? Of start je opnieuw met studeren?

  Heb je reeds een diploma verpleegkunde HBO5/MBO4 of een diploma Vroedkunde? Dan kan je de opleiding Verpleegkunde volgen in een verkort traject. 

  Interesse? Contacteer

  Extra infosessies starten februari met Verpleegkunde in Turnhout

  Omdat veel heroriënteerders nu al met een aantal vragen zitten, organiseren wij nog voor de Opencampusdag van 6 februari online infosessies rond het startmoment in februari.

  infosessies reguliere dagopleiding

  Online infosessies van HBO5/MBO4 verpleegkunde en bachelor vroedkunde naar bachelor verpleegkunde

  Online infosessies verkort traject Verpleegkunde met Bachelor en/of Master diploma in de gezondheidszorg naar bachelor verpleegkunde

  Onthaaldagen instromers februari

  • maandag 14 februari | 8.30-10.30 (ontvangst aan het onthaal): onthaalmoment voor starters reguliere dagopleiding. De lessen starten aansluitend op deze dag.  
  • dinsdag 15 februari | 8.30-10.30 (ontvangst aan het onthaal): onthaalmoment voor starters verkorte trajecten. De lessen starten aansluitend op deze dag.