Verpleegkunde

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Verander van spoor in...

Een overzicht van alle mogelijke trajecten binnen de opleiding Verpleegkunde vind je hier.

  Lier

  Op de campus in Lier zijn er verschillende trajecten mogelijk om je diploma bachelor verpleegkunde te behalen. 

  Dagopleiding

  Spreekt de bachelor Verpleegkunde je aan, maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding Verpleegkunde en de start in semester 2? Je bent van harte welkom. We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding (secundair of eerder behaalde credits of diploma in bachelor- of masteropleiding). Er staan docenten voor je klaar die jou snel wegwijs maken op onze campus. Contacteer Kristine Sels voor meer informatie.

  Het onthaal voor instromers februari 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 van 14 - 16 uur op onze campus in Lier. Indien je wenst deel te nemen, graag vooraf contact opnemen met Kristine Sels.

  Brugopleiding

  Heb je reeds een HBO5 diploma en wil je graag de brugopleiding aanvatten? Dit kan zowel als werkstudent als niet-werkstudent. Contacteer Leen Van Poppel voor meer informatie.

  Het onthaal voor instromers februari 2021 vindt plaats op donderdag 4 februari 2021 van 15.00 - 16.30 uur op onze campus in Lier.

  HERO-opleiding

  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar een extra diploma om je profiel te versterken? Heb je nood aan heroriënteren? Wil je maximaal inzetten op de combinatie van werken en studeren? Dan kan dat via ons HERO-traject, een alternatief traject via avond- en weekendonderwijs. Het HERO-traject is een traject op maat voor studenten die reeds een bachelor of masterdiploma (bachelor Vroedkunde, bachelor Ergotherapie, ….) op zak hebben en/of maximaal werken en studeren willen combineren. Starten in februari kan onder bepaalde voorwaarden. Contacteer Nicky Lembrechts voor alle info.

  Extra infosessies starten februari met Verpleegkunde in Lier

  Omdat veel heroriënteerders nu al met een aantal vragen zitten, organiseren wij nog voor de Opencampusdag van 6 februari online infosessies rond het startmoment in februari.

  infosessies 

  Mechelen

  Ben jij zot van zorg? Wil jij je heroriënteren, een carrièreswitch maken en/of  een nieuwe uitdaging aangaan? Ben je helemaal gewonnen voor de opleiding Verpleegkunde en wil je graag in februari je studie aanvatten? Je bent van harte welkom!

  Voor elk van onze trajecten is er een programma op maat van februari-starters.

  Interesse of vragen? Contacteer charlotte@thomasmore.be

  Extra infosessies starten februari met Verpleegkunde in Mechelen

  Omdat veel heroriënteerders nu al met vragen zitten, organiseren wij nog voor de Opencampusdag van 6 februari een online infosessie rond het startmoment in februari.

  Donderdag 21 januari, om 19.30 uur | link naar het infomoment

  Tijdens dit infomoment focussen we op Verpleegkunde in Avondonderwijs en verpleegkunde voor werkende HBO5/MBO4-verpleegkundigen.

  Turnhout

  Heb je interesse in een job als verpleegkundige? Denk je eraan onze opleiding Verpleegkunde te starten? Heroriënteer je vanuit een andere opleiding? Of start je opnieuw met studeren?

  Heb je reeds een diploma verpleegkunde HBO5/MBO4 of een diploma Vroedkunde? Dan kan je de opleiding Verpleegkunde volgen in een verkort traject. 

  Interesse? Contacteer

  Extra infosessies starten februari met Verpleegkunde in Turnhout

  Omdat veel heroriënteerders nu al met een aantal vragen zitten, organiseren wij nog voor de Opencampusdag van 6 februari online infosessies rond het startmoment in februari.

  infosessies reguliere dagopleiding

  infosessies van HBO5/MBO4 naar bachelor

  infosessies van vroedkunde naar verpleegkunde

  Onthaaldag instromers februari

  Het onthaal voor instromers februari 2021 vindt plaats op woensdag 3 februari 2021 van 13 - 16 uur op onze campus in Turnhout.