Leraar Secundair Onderwijs

klik hier voor info over Leraar Secundair Onderwijs
klik hier voor info over de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs
klik hier voor info over het Educatief Graduaat Secundair Onderwijs


Leraar Secundair Onderwijs 

Mechelen

Leraar Secundair Onderwijs

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering!

Bekijk hier alvast voor welke onderwijsvakken je bij ons terecht kan.

Meer info? Neem contact op met onze trajectbegeleider Els Durt of 015/68.87.83.

Turnhout

Leraar Lichamelijke Opvoeding- Bewegingsrecreatie

Spreekt de opleiding tot Leraar Lichamelijke opvoeding – Bewegingsrecreatie je aan maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding en de start in semester 2?

Neem gerust contact op met de verantwoordelijke coördinator Suzanne Van Praet. Zij zet je met plezier op weg om in februari vlot te starten.

Vorselaar

Leraar Secundair Onderwijs

Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je een andere weg inslaan?

  • Check onze opleidingspagina of contacteer An Conings (tel. 014 74 01 88) voor alle trajecten: de driejarige opleiding en de verkorte trajecten voor twee of één onderwijsvak.
     
  • Wil je meer weten over mogelijke vrijstellingen of een individueel studieprogramma op jouw maat? Neem dan contact op met Joke Verschaeren (tel. 014 50 81 63).
     
  • Voor deze opleidingen is starten in februari mogelijk mét VDAB-ondersteuning.
    Benieuwd of je in aanmerking komt? Neem dan contact op met een VDAB-bemiddelaar via het gratis nummer (tel. 014 44 57 89).


Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs

Antwerpen

Heb je al een bachelordiploma en zou je graag lesbevoegdheid krijgen in deze vakken? Dan kan je vanaf februari alvast een aantal vakken opnemen en kennismaken met het onderwijsveld. De lessen gaan maandagavond door op campus Sint-Andries in Antwerpen.
Vanaf september kan je kiezen waar je je opleiding verderzet: in Antwerpen of in Mechelen. Dat kan in één van onze trajecten, gespreid over een periode van één tot twee jaar.   

Meer info? Neem contact op met onze opleidingscoördinator Joost Hansen (+32 490 58 08 32).

Geel

Ben jij een krak in jouw vakgebied en wil jij je passie delen met leerlingen? Start dan in februari aan de Verkorte Educatieve Bachelor in het secundair onderwijs op onze campus in Geel. Instappen in februari is perfect mogelijk voor het deeltijdse traject (avond- & weekendopleiding).

Meer info? Check onze opleidingspagina of contacteer  Miet Verellen.