Leraar Lager Onderwijs

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering!

Starten in februari, dat kan! Wij helpen je graag op weg en zorgen voor een vlotte start! Neem contact op met onze coördinatoren. Zij zetten je met plezier op weg.

Verander van spoor in...

Mechelen

Neem contact op met onze coördinatoren:

Turnhout

Leraar worden? Dat doe je samen! Ontdek onze vernieuwde lerarenopleiding in Turnhout.

Je kan alvast starten in februari en alle vakken buiten de stage meedoen en werk je op een half jaar al één van de zes semesters af.  
Je neemt een haalbare start en voelt of de opleiding je ligt. Als alles vlot loopt, studeer je af op 3,5 jaar.

Check onze opleidingspagina of contacteer Marjolein Moonen.

Studiemateriaal bekijken en bestellen kun je via deze website.

Vorselaar

Driejarige opleiding

Op zoek naar een driejarige opleiding tot Leraar Lager Onderwijs? Tijdens een individuele afspraak helpen we je graag op weg. Welke vakken kan ik opnemen? Waar vind ik het lessenrooster? We leggen het je graag uit en zorgen voor een vlotte opstart!

Check onze opleidingspagina of contacteer Greet Cuyt.

Studiemateriaal bekijken en bestellen kun je via deze website.

Verkorte opleiding

Heb je al een bachelor- of masterdiploma op zak en kriebelt het alsnog om leraar lager onderwijs te worden? Waag de sprong: word leraar in 2 of 3 semesters in Vorselaar! We voorzien een volwaardig instapmoment in februari zonder verlenging van jouw studieduur.

Vragen? Contacteer Lore Staes

Extra infosessies starten februari met Leraar Lager Onderwijsin Vorselaar

Omdat veel heroriënteerders nu al met een aantal vragen zitten, organiseren wij nog voor de Opencampusdag van 6 februari online infosessies rond het startmoment in februari.

infosessies