Graduaat Winkelmanagement

Ben je gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of heb je een eerste werkervaring maar wil je je graag heroriënteren?
Tijd voor een spoorverandering!

We bekijken graag met jou de opties om alsnog in deze opleiding in te stromen. In februari!

Geel

Je kan onze opleiding ook starten in het tweede semester. De lessen starten vanaf maandag 14 februari 2022.  

Heb je nog vragen?   

Thomas More organiseert een algemeen infomoment op woensdag 2 februari. Daar kan je terecht voor informatie over de opleiding en uitleg over de verdere stappen met betrekking tot inschrijving, eventuele vrijstellingen, werkplekleren, starten en studieprogramma.  

Wil je graag toch even persoonlijk contact om de mogelijkheden te bekijken? Dat kan ook op afspraak online via Teams. Stuur even een mailtje naar onze opleidingscoördinator Tessa Vervecken

Welk programma?  

In de programmagids vind je de vakken van semester 2. In principe kan je alle vakken volgen. Kom je in aanmerking voor vrijstellingen, heb je graag een programma op maat of wens je bijkomende informatie? Maak dan een afspraak met Tessa Vervecken. Studenten met functiebeperkingen nemen contact op met de zorgcoördinator Siska D’hoore.  

Infomomenten na inschrijving?  

  • Onthaalmoment: maandag 14/2 | 8.30u – 9.30u | Lokaal G213 
  • Eerste les + info werkplekleren: maandag 14/2 | 9.30u – 15.00u | Lokaal G213 

Antwerpen

Er is geen startmoment in februari.
Vragen over starten in september? Neem contact met opleidingsmanager Elisabet Van Caeneghem als je een vraag hebt of graag meer info wil.