Graduaat Maatschappelijk Werk

Ben je in september gestart met een opleiding in het hoger onderwijs, maar liep het niet zoals gepland? Heb je recent je diploma secundair onderwijs behaald en wil je starten aan een opleiding in het hoger onderwijs? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan?

Weet dan dat je de dagopleiding graduaat in het Maatschappelijk Werk te campus Geel of Turnhout kan starten in het tweede semester. Het is mogelijk om bij de start van het tweede semester een individueel studiepakket samen te stellen voor het voltijds opleidingsprogramma. Je stroomt dan in bij de groep studenten die reeds in het eerste semester gestart zijn. Instappen in een combinatie van dag- en avondopleiding behoort ook tot de mogelijkheden. De opleidingsonderdelen die reeds gegeven of geëxamineerd werden in het eerste semester kan je pas de volgende academiejaren opnemen.
Starten in de avondopleiding graduaat in het Maatschappelijk Werk te campus Geel kan enkel bij de start van een nieuw opleidingsonderdeel. Neem bij interesse contact op met de studietrajectbegeleider Ine Van Kerckhoven of met de opleidingscoördinator Lize Vandereycken.

Onthaalmomenten

Ben je ingeschreven voor het tweede semester in de dagopleiding? De lessen starten in de week van 14 februari. We organiseren een onthaalmoment. Deelname aan dit moment is verplicht omdat er cruciale informatie wordt gegeven om een vlotte start te verzekeren.
Als je ingeschreven bent, ontvang je meer informatie over het tijdstip en de locatie van dit onthaalmoment via mail.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op indien je voor of na je inschrijving verdere vragen hebt met lize.vandereycken@thomasmore.be (opleidingscoördinator - werkplekcoördinator) of om je traject en eventuele vrijstellingen te bespreken met Ine.vankerckhoven@thomasmore.be (studietrajectbegeleider – zorgcoördinator)

Verdere info zie ook: Maatschappelijk Werk in dag- of avondonderwijs

Inschrijven

Inschrijvingen verlopen online via de website van Thomas More.