Graduaat HR-Support

Ben je in september gestart met een opleiding in het hoger onderwijs, maar liep het niet zoals gepland? Heb je recent je diploma secundair onderwijs behaald en wil je starten aan een opleiding in het hoger onderwijs? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan?

Klik hier rechtstreeks door naar de info voor Campus Antwerpen of Campus Geel.

 

Antwerpen

Weet dan dat je de opleiding graduaat HR Support te Antwerpen kan starten in het tweede semester t.e.m. 24 februari. Het is mogelijk een studiepakket samen te stellen van maximaal 24 studiepunten in het tweede semester voor het voltijdse programma en 21 studiepunten in een deeltijds programma.  Je kan immers geen opleidingsonderdelen meer opnemen die gegeven of geëxamineerd werden in het eerste semester. Aangezien je later in de opleiding instroomt, kan je de opleiding niet afwerken op twee jaar tijd in het voltijdse programma of drie jaar tijd in een deeltijds programma.

Opgelet: Het deeltijds programma wordt enkel georganiseerd in een aparte lesgroep bij voldoende inschrijvingen.  Bij vragen hierover neem je best contact op met studie- en studentenbegeleiding via ssbhrs.antwerpen@thomasmore.be of via 03/432 40 60.

Wil je je verder grondig informeren over een eventuele start in het tweede semester?  Bekijk dan zeker deze brochure.  

Onthaalmomenten

Ben je ingeschreven voor het tweede semester? De lessen starten op maandag 15 februari 2021. We organiseren vooraf een onthaalmoment op donderdag 11 februari. Deelname aan dit moment is verplicht omdat er cruciale informatie wordt gegeven om een vlotte start te verzekeren.

Tijdens het onthaalmoment ontmoet je medestudenten en maak je kennis met enkele docenten en je studieloopbaancoach.  Bovendien wordt er informatie gegeven over het werkplekleren. Als je ingeschreven bent in de opleiding, ontvang je meer informatie over het tijdstip en de locatie van dit onthaalmoment via mail.

Heb je nog vragen?

Indien je voor of na je inschrijving verdere vragen hebt, aarzel dan niet om een online afspraak (videocall) in te plannen met een studieloopbaancoach of telefonisch contact op te nemen via 03/432 40 60.  
Eens je ingeschreven bent, vind je in de FAQ-gids voor nieuwe studenten (te raadplegen via het studentenportaal) waarschijnlijk ook een antwoord op enkele vragen!

Inschrijven

Inschrijvingen verlopen online via de website van Thomas More.  Bij vragen over je administratieve inschrijving kan je terecht bij Studentenadministratie Antwerpen: studentenadministratie.antwerpen@thomasmore.be of 03/275 98 69.

Boeken- en cursuslijsten

Vanaf eind januari kan je al de boeken en cursussen bestellen voor het tweede semester. Voor de verdeling van boeken en cursussen werkt Thomas More samen met Acco. Je bestelt online via deze link.

Geel

De opleiding HR-Support te Geel starten in het tweede semester is geen probleem. Je kan aansluiten in de dag- of avondopleiding. Instappen in een combinatie van dag- en avondopleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Instappen in opleidingsonderdelen die geëxamineerd of gedoceerd worden in het eerste semester is niet meer mogelijk. Omdat je later instroom in de opleiding, zal de opleiding minimaal 2,5 jaar (dag) of 3,5 jaar (avond) duren.

De volledige opleidingsinformatie vind je op onze webpagina's:

We lichten graag de mogelijkheden toe in een persoonlijk gesprek. Daarnaast ben je ook van harte welkom op de opencampusdag. Voor bijkomende informatie kan je steeds contact opnemen met Gert Brion (gert.brion@thomasmore.be - 0496575861).
We voorzien voor nieuwe studenten 2 onthaalmomenten op de campus. Zo kunnen we kennismaken en je wegwijs maken in de opleiding:

  • Maandag 18 januari: onthaalmoment nieuwe studenten om 18u30
  • Dinsdag 16 februari: onthaalmoment nieuwe studenten om 9u00