Educatief Graduaat Secundair Onderwijs

klik hier voor info over Leraar Secundair Onderwijs
klik hier voor info over de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs
klik hier voor info over het Educatief Graduaat Secundair Onderwijs


Antwerpen

Werk je al tenminste drie jaar in een in een praktijk- of technisch vak en wil je graag je ervaring doorgeven aan een nieuwe generatie? Dan kan je instappen in het educatief graduaat. Als je in februari start, kan je alvast een aantal vakken opnemen en kennismaken met het onderwijsveld. De lessen gaan door op maandagavond op campus Sint-Andries in Antwerpen. Vanaf september kan je kiezen waar je je opleiding verderzet: in Mechelen of in Antwerpen. Dat kan in één van onze trajecten, gespreid over een periode van één tot twee jaar.   

Meer info? Neem contact op met onze opleidingscoördinator Joost Hansen (+32 490 58 08 32).

Geel

Ben jij een krak in jouw vakgebied en wil jij je passie delen met leerlingen? Je kan in februari instappen in deze opleiding op onze campus in Geel voor het deeltijdse traject (avond- & weekendopleiding). 

Meer info?

Check onze opleidingspagina of contacteer Miet Verellen.

Mechelen

Werk je al tenminste drie jaar in een in een praktijk- of technisch vak en wil je graag je ervaring doorgeven aan een nieuwe generatie? Dan kan je instappen in het educatief graduaat. Als je in februari start, kan je alvast een aantal vakken opnemen en kennismaken met het onderwijsveld. De lessen gaan door op maandagavond op campus Sint-Andries in Antwerpen. Vanaf september kan je kiezen waar je je opleiding verderzet: in Mechelen of in Antwerpen. Dat kan in één van onze trajecten, gespreid over een periode van één tot twee jaar.   

Meer info? Neem contact op met onze opleidingscoördinator Joost Hansen (+32 490 58 08 32).