Bouw

Ben je gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering? Dat kan! 

Wanneer?

Je bent welkom om de opleiding Bachelor in de Bouw (zowel het keuzetraject bouwkunde als het keuzetraject houtconstructies) te starten in de tweede semester op onze campus in Geel. We geven het startschot op maandag 14 februari.

Voor wie?

  • Gestart in het hoger onderwijs, maar de richting was geen match?
  • Even tijd nodig gehad om je keuze voor een studierichting te maken?
  • Heb je onlangs een diploma gehaald en wil je nog een diploma toevoegen aan je CV?
  • Aan het werk maar getriggerd om toch een diploma Bouw te halen in combinatie met je job? 

Programma?

In het tweede semester starten we met nieuwe vakken. Dat betekent nieuwe kansen voor iedereen, ook voor starters in februari. Je kan dus deelnemen aan het volledige programma van het eerste jaar voor semester 2. Op die manier is het toch mogelijk om een diploma te halen na een studietraject van 3 jaar in onze opleiding. 

Wil je de opleiding volgen als werkstudent, dan verwijzen we je graag naar het OHO-traject. Ook in dat traject is starten in februari mogelijk.

We zetten je graag op weg!

Zeker van je keuze? Schrijf je dan alvast officieel in! Alle informatie vind je hier.
Ingeschreven studenten verwelkomen we tijdens een infomoment op Campus op vrijdag 10 februari 2022 om 10u in lokaal B201 (campus Geel). Je krijgt dan meer praktische informatie om te starten.
Heb je vragen of twijfels? Dan kan je contact opnemen met opleidingsmanager Lieve Gios of trajectbegeleider Katleen Van Tricht.