Biomedische Laboratoriumtechnologie

Je kan de opleiding bachelor in de Biomedische Laboratoriumtechnologie ook starten in het tweede semester. De lessen starten op maandag 10 februari 2020.

Voor wie?

  • Voor studenten die om allerlei redenen nu pas instappen in het hoger onderwijs
  • Voor studenten die gestart zijn in het hoger onderwijs, maar willen veranderen van richting.
  • Voor studenten die vroeger in het hoger onderwijs gestart zijn en nu de draad terug willen opnemen.

Welk programma?

In de programmagids vind je de vakken van semester 2. In principe kan je alle theorievakken volgen. Er bestaat ook een mogelijkheid om theorievakken van het eerste semester op te nemen. Na de nodige zelfstudie kunnen deze vakken afgelegd worden in de derde examenperiode (augustus). Dit is afhankelijk van je voorkennis.

Ben je zeker van je keuze, schrijf je dan officieel in en dit liefst voor de start van semester 2. Alle informatie vind je op de website. Heb je nog bijkomende informatie nodig, neem dan contact op met de opleidingsmanager Ann Huygens.

Na inschrijving kom je via student.thomasmore.be op het studentenportaal van de opleiding. Langs daar zal je na het vastleggen van je programma je individueel lessenrooster zien via rooster.thomasmore.be.

Ingeschreven studenten verwelkomen we al op maandag 10 februari van 9-10 uur in D110 op Campus Geel. Je krijgt dan praktische informatie nodig om te starten en we stellen in overleg je individueel studieprogramma (ISP) samen.

Studenten die via een andere opleiding al credits behaalden, kunnen EVK's (procedure) aanvragen via het aanvraagformulier.

Kom je hiervoor in aanmerking en heb je graag een programma op maat? Breng dan je inschrijving in orde en maak een afspraak met  Lydia Hendriks, om zo de nodig informatie te verkrijgen en je ISP in orde te maken. Of kom op maandag 10 februari om 9 uur naar lokaal D110.

Mogelijks heb je competenties verworven buiten de hogeschool of universiteit die gelijk zijn aan bepaalde competenties van onze bacheloropleiding. In dat geval kunnen deze als 'eerder verworven competentie' erkend worden en leiden tot vrijstellingen voor deze delen van de opleiding (aanvraagformulier EVC).

Studenten met functiebeperkingen nemen contact op met de zorgcoördinator Det Vangeel.