Bedrijfsmanagement

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Neem contact op met de coördinatoren als je vragen hebt of graag meer informatie wil.

Geel

Contacteer de coördinator van het traject waarin jij interesse hebt. Hij of zij geeft je met plezier meer info!

Wil je zeker zijn dat onze opleiding wel echt jouw ding is? Een dagje meelopen tussen studenten kan helpen! Klik hier voor meer info.

Online info moment “BM starten in februari” op 6 februari van 10.00 tot 14.00

De lessen starten (online) op 15 februari

  • van 9.30 tot 10.30 maak je online kennis met je coördinator en medestarters in je gekozen richting en breng je je ISP in orde. Je coördinator bevestigt daar de link voor. (zie hierboven)
  • vanaf 10.45 volg je mee de geroosterde lessen

Mechelen

Neem vooraf even contact op met onze studietrajectbegeleider via traject.bm@thomasmore.be als je een vraag hebt over hoe jouw traject er zal uitzien als je start in februari. Geef duidelijk jouw vooropleiding en je gekozen opleiding mee.

Wil je zeker zijn dat onze opleiding wel echt jouw ding is? Een dagje meelopen tussen studenten kan helpen! Klik hier voor meer info.

Heb je nog vragen? Kom dan zeker langs op onze Online Opencampusdag ‘Starten in Februari’. Wij zitten online voor je klaar tussen 10u en 14u.

De lessen starten (online) op 15 februari

Turnhout

Spreekt de opleiding Sport- en Cultuurmanagement je aan maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding en de start in semester 2? Contacteer de coördinator bovenaan in de lijst.

Of kom eens langs op onze campus in Turnhout! We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding. We maken graag een afspraak met jou.