Bedrijfsmanagement

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Neem contact op met de coördinatoren als je vragen hebt of graag meer informatie wil.

Geel

Contacteer de coördinator van het traject waarin jij interesse hebt. Hij of zij geeft je met plezier meer info!

Mechelen

Neem vooraf even contact op met onze studietrajectbegeleider Kristel Van Leuven als je een vraag hebt over hoe jouw traject er zal uitzien als je start in februari. Je bent ook van harte welkom op onze extra infoavond op woensdag 29 januari 2020 (18u - 20u).  Klik hier voor alle info.

Wil je zeker zijn dat onze opleiding wel echt jouw ding is? Een dagje meelopen tussen studenten kan helpen! Klik hier voor meer info.

Beslist om te starten in februari met één van onze bedrijfsmanagement opleidingen in Mechelen? Is onze trajectbegeleider reeds op de hoogte? Wij staan voor je klaar op maandag 10 februari van 12u45 tot 13u45 in lokaal C2.11, 2e verdieping Campus De Vest. Hier krijg je alle praktische info (Studieprogramma, uurrooster, cursussen, ...). Breng zeker je laptop mee, zo kunnen wij je ISP meteen in orde brengen. Zo simpel is dat bij ons!

Turnhout

Spreekt de opleiding Sport- en Cultuurmanagement je aan maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding en de start in semester 2?

Kom dan zeker eens langs op onze campus in Turnhout! We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding. Of kom naar ons infomoment op maandag 10 februari 2020 (8.30 - 10 uur):

  • 8.30 uur | Welkom op de campus
  • 9.00 uur | Opleidingsspecifieke info
  • 9.30 uur | Rondleiding, praktische zaken, ...