Voedings- en Dieetkunde

Je kan de opleiding Voedings- en dieetkunde ook starten in het tweede semester. De lessen starten op maandag 13 februari 2023.

Voor wie?

  • Voor studenten die om allerlei redenen nu pas instappen in het hoger onderwijs.
  • Voor studenten die gestart zijn in het hoger onderwijs, maar willen veranderen van richting.
  • Voor studenten met een diploma op zak die nog een bijkomend diploma willen halen.
  • Voor werkstudenten die deeltijds werken willen combineren met deeltijds studeren en toch al willen starten in februari.

Meer info nodig?

Thomas More organiseert een online infoavond op woensdag 1 februari van 18.00 tot 21.00 uur. Daar kan je terecht voor informatie over de opleiding voedings- en dieetkunde en uitleg over de verdere stappen met betrekking tot inschrijving, starten en studieprogramma.
Ben je al zeker van je keuze, schrijf je dan officieel in en dit liefst voor de start van semester 2. Alle informatie vind je op de website. Als je de opleiding wil combineren met deeltijds werken, schrijf je je in voor het traject voor werkstudenten. 

Wie vooraf al vragen heeft, kan contact opnemen met Hilde Boeckx

Welk programma? 

In principe schrijf je je in voor de vakken die geprogrammeerd staan in het tweede semester. Raadpleeg hiervoor onze programmagids. Bij je inschrijving bekijken we steeds samen je programma.

Kom je in aanmerking voor vrijstellingen, heb je graag een programma op maat of wens je bijkomende informatie? Maak dan een afspraak met Hilde Boeckx of Marleen Van Loo.

Studenten met een functiebeperking nemen contact op met de zorgcoördinator Det Vangeel.