Toegepaste Psychologie

Interesse om de opleiding Toegepaste Psychologie te starten in februari? Ben je in september gestart met een opleiding in het hoger onderwijs, maar liep het niet zoals gepland? Heb je recent je diploma secundair onderwijs behaald en wil je starten aan een opleiding in het hoger onderwijs? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan?

Weet dan dat je de opleiding Toegepaste Psychologie kan starten in het tweede semester. We organiseren een aantal infomomenten (in januari en/of februari) om je inhoudelijk wat meer te vertellen over onze opleiding en om je te informeren over je studietraject. Aangezien je later in de opleiding instroomt, kan je de opleiding niet afwerken op drie jaar tijd. Je zal in totaal minimaal 3,5 jaar moeten rekenen om het diploma te behalen. We lichten dit verder toe tijdens de infosessie. Je kan bovendien geen opleidingsonderdelen meer opnemen die gedoceerd of geëxamineerd werden in het eerste semester.

Heb je vragen?

Meer informatie (zoals o.a. wanneer de infomomenten doorgaan) vind je hier terug.

Verder kan je ons bereiken via studietrajectbegeleiding.tp@thomasmore.be of op het nummer 03/241 08 03. Vraag naar een studietrajectbegeleider van de opleiding Toegepaste Psychologie.

Inschrijven

Inschrijven kan je via de website. Bij administratieve vragen over je inschrijvingen kan je terecht bij Studentenadministratie Antwerpen (of 03/275 98 69).