Orthopedie

Ben je gestart met een opleiding, maar liep die niet zoals gepland? Of ben je al aan het werk, maar wil je terug een andere weg inslaan? In de opleiding Orthopedie kan je in februari instromen voor een beperkt aantal studiepunten, namelijk enkel voor de theoretische vakken.
Zo kan je uit fase 1 maximum 9 studiepunten opnemen van het tweede semester omdat er voor het grootste aantal vakken verder gebouwd wordt op de inhoud van het eerste semester. Je zal dus in totaal minimaal 3,5 jaar moeten rekenen om het diploma te behalen.

Op maandag 13 februari 2023 start het tweede semester. Wil jij dan ook starten aan je nieuwe opleiding of je nieuwe carrière? Check dan in voor onze online Infoavondspecifiek voor starten in februari, op woensdag 1 februariTussen 19 en 20 uur zitten onze docenten online voor je klaar voor een babbel. Vuur al je vragen op hen af ... en maak je keuze!

Meer info?

Contacteer Helga Vertommen, opleidingsmanager van de opleiding orthopedie. Samen overlopen we dan jouw specifieke vragen.