Educatief Graduaat Secundair Onderwijs

klik hier voor info over Leraar Secundair Onderwijs
klik hier voor info over de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs
klik hier voor info over het Educatief Graduaat Secundair Onderwijs


Antwerpen en Mechelen

Wil je alvast een aantal vakken opnemen vanaf februari? Werk je op dit moment nog voltijds, maar wil je toch al aan de opleiding starten? Ben je nog niet helemaal zeker of je de stap naar het onderwijs wil wagen?
Dan is ons februaritraject iets voor jou.

In februari, bij de start van het tweede semester, kan je alvast een aantal opleidingsonderdelen opnemen. We selecteerden een aantal vakken die je een goed beeld geven over wat leraarschap inhoudt. We hebben dit voortraject zo flexibel mogelijk voor je gemaakt:

  • Alle lessen gaan online door; op maandagavond van 18u00 tot 21u45.
  • Er is één stagedag, waarvoor je op voorhand zelf kan doorgeven welke weekdag kan.
  • Enkel het onthaalmoment en het schriftelijke examen gaan op onze campus door (campus Sint-Andries in Antwerpen).

Aansluitend kan je vanaf het daaropvolgende academiejaar in om het even welk traject instappen, zowel in Mechelen als in Antwerpen.

Meer info? Neem contact op met onze opleidingscoördinator Joost Hansen (+32 490 58 08 32).

Geel

Ben jij een krak in jouw vakgebied en wil jij je passie delen met leerlingen? Start dan in februari aan de Verkorte Educatieve Bachelor in het secundair onderwijs op onze campus in Geel. Instappen in februari is perfect mogelijk voor het deeltijdse traject (avond- & weekendopleiding) en een LIO-traject (Leraar in Opleiding).

In het deeltijds traject combineer je werken en studeren. Je volgt les op zaterdagvoormiddag (8.30u tot 13.15u) en woensdagavond (18.30u tot 21.45u)

In het LIO-traject ben je reeds aan de slag als leraar. Het is gericht gericht op werkplekleren, aangevuld en verrijkt met lessen en in combinatie met afstandsonderwijs, groeps- en individuele verwerkingsopdrachten. Je volgt les op maandagavond (18.30u tot 21.45u) en woensdagnamiddag.

Meer info? Check onze opleidingspagina's: deeltijds traject of LIO-traject.
of contacteer Miet Verellen.