Vroedkunde

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Ben je een student uit Nederland? Dan is deze informatie belangrijk voor jou.

Lier

Info over de opleiding Vroedkunde en de verschillende trajecten vind je hier.

Nieuwsgierig naar de verschillende trajecten en de mogelijkheden om je zorgopleiding te starten? Kom je informeren tijdens één van onze (online) infosessies Zot van zorg.

De lessen starten vanaf maandag 13 februari 2023. 

Turnhout

Spreekt de bachelor Vroedkunde je aan maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Wij verwelkomen jou graag binnen onze opleiding.

In onze opleiding Vroedkunde kan je starten in februari met een voorbereidend half jaar. Hiermee neem je alvast enkele theoretische vakken op. Vanaf september start je dan effectief aan de opleiding.

Info over de opleiding Vroedkunde en de verschillende trajecten vind je hier.

Elke student krijgt een docent als trajectbegeleider toegewezen die jou mee begeleidt doorheen je traject. Wij dragen zorg voor jou. We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding.

Interesse? Contacteer Irina Coomans. Wij zorgen voor een online infomoment: op woensdag 1 februari 2023 van 18 tot 21 uur zorgen we voor specifieke info voor starters in de reguliere opleiding en het WES-traject Vroedkunde. Meld je aan via de website. 

Is je keuze gemaakt en wens je te starten in februari? Meld je dan aan voor ons onthaalmoment op campus door een mail te sturen naar violet.vervloet@thomasmore.be. Dit onthaalmoment gaat door op vrijdag 3 februari 2023, van 10.30  tot 13.30 uur. We plannen dit moment op onze Campus in Turnhout. Tijdens de middag wordt een broodjeslunch voorzien. Indien dit nog zou aangepast worden naar een online moment, houden we u hiervan op de hoogte. 

De lessen starten vanaf maandag 13 februari 2023.