Verpleegkunde

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering. In februari!

Verander van spoor in...

Een overzicht van alle mogelijke trajecten binnen de opleiding Verpleegkunde vind je hier.

  Lier

  Op de campus in Lier zijn er verschillende trajecten mogelijk om je diploma bachelor verpleegkunde te behalen. 

  Dagopleiding

  Spreekt de bachelor Verpleegkunde je aan, maar kon je niet in september starten? Wil je graag overschakelen vanuit een andere opleiding? Denk je recht te hebben op vrijstellingen? Of wil je gewoon meer weten over de opleiding Verpleegkunde en de start in semester 2? Je bent van harte welkom. We bekijken samen met jou welk traject op maat we je kunnen aanbieden in functie van jouw profiel en vooropleiding (secundair of eerder behaalde credits of diploma in bachelor- of masteropleiding). Er staan docenten voor je klaar die jou snel wegwijs maken op onze campus. Contacteer Kristine Sels voor meer informatie.

  Het onthaal voor instromers februari 2023 vindt plaats op donderdag 2 februari 2023 van 13.30 – 15.30 uur op onze campus in Lier (lokaal C2.19). Gelieve jouw laptop mee te nemen. Zo kunnen we samen aan de slag gaan met het digitaal leerplatform Canvas en het ISP. Indien je wenst deel te nemen, graag vooraf contact opnemen met Kristine Sels.

  Brugopleiding

  Heb je reeds een HBO5 diploma en wil je graag de brugopleiding aanvatten? Dit kan zowel als werkstudent als niet-werkstudent. Contacteer Leen Van Poppel voor meer informatie.

  Het onthaal voor instromers februari 2023 vindt plaats op donderdag 2 februari 2023 van 13.30 - 15.30 uur op onze campus in Lier (lokaal C2.19). Gelieve jouw laptop mee te nemen. Zo kunnen we samen aan de slag gaan met het digitaal leerplatform Canvas en het ISP. Indien je wenst deel te nemen, graag vooraf contact opnemen met Leen Van Poppel.

  Nieuwsgierig naar de verschillende trajecten en de mogelijkheden om je zorgopleiding te starten? Kom je informeren tijdens één van onze (online) infosessies Zot van zorg.

  Mechelen

  Ben jij zot van zorg? Wil jij je heroriënteren, een carrièreswitch maken en/of  een nieuwe uitdaging aangaan? Ben je helemaal gewonnen voor de opleiding Verpleegkunde en wil je graag in februari je studie aanvatten? Je bent van harte welkom!

  Voor elk van onze trajecten is er een programma op maat van februari-starters.

  Interesse of vragen? Contacteer charlotte@thomasmore.be

  Extra infosessies 'in februari starten met Verpleegkunde' in Mechelen

  Omdat veel heroriënteerders nu al met vragen zitten, organiseren wij nog voor de online infoavond van woensdag 1 februari extra infosessies rond starten in februari.

  Turnhout

  Heb je interesse in een job als verpleegkundige? Denk je eraan onze opleiding Verpleegkunde te starten? Heroriënteer je vanuit een andere opleiding? Of start je opnieuw met studeren?

  Heb je reeds een diploma verpleegkunde HBO5/MBO4? Dan kan je de opleiding Verpleegkunde volgen in een verkort traject. 

  Interesse? Contacteer

  Extra infosessies starten februari met Verpleegkunde in Turnhout

  Omdat veel heroriënteerders nu al met een aantal vragen zitten, organiseren wij nog voor de online infosessies van 1 februari extra infomomenten. Info betreft de mogelijkheden om al een aantal vakken op te nemen in het tweede semester.

  infosessie reguliere dagopleiding

  Online infosessies van HBO5/MBO4 verpleegkunde en bachelor vroedkunde naar bachelor verpleegkunde

  • Woensdag 11 januari van 17u tot 18u en van 18u tot 19u. Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

  Onthaalmoment instromers februari

  • Dinsdag 14 februari/ 9u-11u (ontvangst aan het onthaal): onthaalmoment voor starters reguliere dagopleiding. De lessen starten 4 weken later aangezien studenten die gestart zijn in september op stage zijn.
  • Onthaalmoment wordt individueel afgesproken.