Leraar Kleuteronderwijs

Ben je in september gestart met een opleiding, maar liep het niet zoals gepland? Of ben je aan het werk, maar wil je een andere weg inslaan? Tijd voor een spoorverandering!

Neem contact op met onze coördinatoren voor meer info. Zij zetten je met plezier op weg om in februari vlot te starten.

Verander van spoor in...

Mechelen

Driejarige dagopleiding

Interesse om de opleiding kleuteronderwijs te starten in februari? Dat kan! Je kan de theoretische vakken van semester 2 opnemen en zelfs meteen starten met je instapstage in een kleuterklas.

Voor meer informatie kan je terecht op onze infoavond op 1 februari op de campus (van 18 tot 21 uur) of bij je trajectbegeleiders Annelies Walschap en Inge Goovaerts

Avond- en weekendopleiding

Heb je al een diploma op zak of kies je heel bewust -in combinatie met je werk en/of gezin- voor een avond- en weekendtraject dan kan je ook bij ons starten in februari.

Samen met de trajectbegeleiding stippelen we voor jou een passend studietraject uit. Contact opnemen kan met Astrid Vandormael.

Voor meer informatie kan je terecht op onze infoavond op 1 februari op de campus (van 18 tot 21 uur).

Vorselaar

Driejarige opleiding

Op zoek naar een driejarige opleiding tot Leraar Kleuteronderwijs? We helpen je graag persoonlijk verder in Vorselaar!

Check onze opleidingspagina of contacteer Annelies Demessemaeker.

Verkorte opleiding

Heb je al een bachelor- of masterdiploma op zak en kriebelt het alsnog om leraar kleuteronderwijs te worden? Waag de sprong: word leraar in 2 of 3 semesters in Vorselaar!

Meer info?  Check onze opleidingspagina of contacteer Liesbeth Van Dael.

Extra infosessies starten februari met Leraar Kleuteronderwijs in Vorselaar

Omdat veel heroriënteerders nu al met een aantal vragen zitten, organiseren wij nog voor de infoavond op 1 februari online infosessies rond het startmoment in februari.