Graduaat Winkelmanagement | Junior University College 2019-2020

Wil je proeven van de opleiding Winkelmanagement? Schrijf je dan in voor het Junior University College!   

Semester 2

Instore en visual merchandising

Omschrijving: Hoe pas je consumentenpsychologie toe bij het inrichten van je onderneming? Dit is een vak voor creatievelingen. Gerichte creativiteit leer je in de opleiding winkel- & retailmanagement. Herkent u zich als student hierin?Bent u ondernemend, creatief, commercieel ingesteld en houdt u van een gevarieerde job waarin u uw organiserend talent kunt ontplooien en waarin u als people manager een team coacht en leidt? Achter een bureau zitten de hele dag is niets voor jou? Werkt u graag met en voor mensen? Retail is een boeiende sector die u een snelle carrière garandeert in een leiding gevende job.

  • Aantal studiepunten: 4

Zakelijke communicatie Engels

Omschrijving: Vakinhoud: Basisengels voor retailers. Herkent u zich als student hierin? Bent u ondernemend, creatief, commercieel ingesteld en houdt u van een gevarieerde job waarin u uw organiserend talent kunt ontplooien en waarin u als people manager een team coacht en leidt? Achter een bureau zitten de hele dag is niets voor jou? Werkt u graag met en voor mensen? Retail is een boeiende sector die u een snelle carrière garandeert in een leiding gevende job.

  • Aantal studiepunten: 3
  • Data & tijdstip: 10 februari, 17 februari, 24 februari, 2 maart, 9 maart, 16 maart, 23 maart, 27 april, 4 mei, 11 mei. Uur: 10.45-12.45 uur
  • Docent: Tessa Hînes