Online jobbeurs

Kan uw bedrijf niet aanwezig zijn op de fysieke jobbeurs? Geen nood, ter aanvulling van de beurs op 19 februari 2020 organiseert campus Geel, in samenwerking met het platform van Jobteaser, ook steeds een virtuele jobbeurs. 

Voordelen van de online jobbeurs:

  • Tijdelijke* toegang tot onze databank met CV’s van honderden afstudeerders (academiejaar 2019-2020) en alumni van Thomas More, KU Leuven campus Geel en CVO HIK,
  • Gericht zoeken naar interessante profielen,
  • Contacteer snel en eenvoudig studenten met potentieel,
  • Post en deel vacatures, foto’s, nieuws, events, teaminfo... 
  • Studenten vinden gemakkelijk hun weg naar interessante bedrijven.

Via dit platform krijgt u als bedrijf of organisatie de mogelijkheid om u te profileren naar afstudeerders en alumni. Naast het publiceren van vacatures kan u als bedrijf ook video’s, nieuws, foto’s, teaminfo en events delen met onze databank, alsook contact opnemen met mogelijke kandidaten en uw employer branding aanpassen.

Onze studenten kunnen op hun beurt op zoek gaan en contact opnemen met bedrijven/organisaties die zij interessant vinden. 
Interesse? Een overzicht van onze formules vindt u onder het tabje ‘Inschrijven’.

Na registratie** ontvangt u van ons een factuur. Zodra we een bevestiging en betaling van de bijdrage ontvangen hebben, zal u toegang krijgen tot de virtuele jobbeurs en kan u aan de slag.

*Toegang vanaf 19 februari tot en met 31 augustus 2020
**Inschrijvingen starten in de loop van november