Secundaire scholen

Zijn jouw laatstejaars al bezig met wat ze volgend jaar willen doen? Vast wel. Als secundaire school speel je een belangrijke rol in de zoektocht van jouw leerlingen naar de opleiding dat het best bij hen past. Als grootste hogeschool in de provincie Antwerpen hebben wij niet alleen een breed aanbod dat jouw leerlingen kan interesseren, maar ook heel wat expertise die we graag met je willen delen. Voor jouw leerlingen is het maken van de juiste studiekeuze immers niet makkelijk.

Hoe kunnen we helpen?

Kom langs met je klas

Laat jouw leerlingen het hogeschoolgevoel vanop de eerste rij beleven. Kom langs met je klas en volg inspirerende workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier. Het kan tijdens onze belevingsdagen voor jouw laatstejaars! Bovendien organiseert Thomas More meer dan 100 verschillende workshops voor secundaire scholen die interessant kunnen zijn voor jouw klas.

Studiekeuze

Wij organiseren graag, gratis en vrijblijvend, informatie- en oriënteringsactiviteiten op jouw school: een infosessie voor jouw leerlingen met objectieve informatie over het hoger onderwijs en verder studeren, een workshop rond studiekeuze, een oud-student op jouw studiekeuzemarkt… . Je vindt hier ons volledige aanbod. Graag werken we samen iets uit om jouw leerlingen te helpen in hun studiekeuze.

Contacteer ons gerust

Nood aan GIP juryleden?

Here we are! Onze docenten komen graag jureren tijdens GIP jury’s

Laat je gegevens, datum en onderwerp achter in onderstaand formulier. Dan contacteren we je om praktisch af te spreken.

Contactformulier

Maak gebruik van onze infrastructuur

Interesse in een pedagogische studiedag op één van onze campussen. Laat het ons weten. Wij helpen graag inhoudelijk en stellen met plezier onze lokalen voor jullie open. 

Twijfel dus niet ons te contacteren
 

Levenslang leren 

Ook specifiek voor leerkrachten bieden we tal van navormingen aan. Ontdek ons aanbod hier:

Events voor de studiekiezer

Info voor jouw leerlingen

Werk jij op een school en wens je op de hoogte te blijven van de activiteiten die we organiseren voor studiekiezers en van ons opleidingsaanbod?
Ja, graag!
secundaire scholen