Secundaire scholen

Zijn jouw laatstejaars al bezig met wat ze volgend jaar willen doen? Vast wel. Als secundaire school speel je een belangrijke rol in de zoektocht van jouw leerlingen naar de opleiding dat het best bij hen past. Als grootste hogeschool in de provincie Antwerpen hebben wij niet alleen een breed aanbod dat jouw leerlingen kan interesseren, maar ook heel wat expertise die we graag met je willen delen. Voor jouw leerlingen is het maken van de juiste studiekeuze immers niet makkelijk.

Hoe kunnen we helpen?

Kom langs met je klas

Laat jouw leerlingen het hogeschoolgevoel vanop de eerste rij beleven. Kom langs met je klas en volg inspirerende workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier. Het kan tijdens onze belevingsdagen voor jouw laatstejaars! Bovendien organiseert Thomas More meer dan 100 verschillende workshops voor secundaire scholen die interessant kunnen zijn voor jouw klas.

Hulp bij studiekeuze

Wij organiseren graag, gratis en vrijblijvend, informatie- en oriënteringsactiviteiten op jouw school: een infosessie voor jouw leerlingen met objectieve informatie over het hoger onderwijs en verder studeren, een workshop rond studiekeuze, een oud-student op jouw studiekeuzemarkt… . Je vindt hier ons volledige aanbod. Graag werken we samen iets uit om jouw leerlingen te helpen in hun studiekeuze.

Contacteer ons gerust

Blijf levenslang leren 

Ook specifiek voor leerkrachten bieden we tal van navormingen aan. Ontdek ons aanbod hier:

Maak gebruik van onze infrastructuur

Een pedagogische studiedag organiseren op één van onze campussen. Laat het ons weten. Wij helpen graag inhoudelijk en stellen met plezier onze lokalen voor jullie open. 

Twijfel dus niet ons te contacteren
 

 

Didactische ondersteuning

Nood aan GIP juryleden?

Here we are! Onze docenten komen graag jureren tijdens GIP jury’s

Laat je gegevens, datum en onderwerp achter in onderstaand formulier. Dan contacteren we je om praktisch af te spreken.

Contactformulier

Events voor de studiekiezer

Info voor jouw leerlingen

Volg jouw oud-leerlingen

Kom te weten hoe het studietraject van jouw oud-leerlingen op Thomas More verloopt, wat ze studeren en hoe hun slaagkansen zijn.

Vraag hier de studieresultaten op.
Wens je onze nieuwsbrief voor scholen te ontvangen?
Ja, graag!
secundaire scholen