Samenwerken aan het talent van morgen

Ben je op zoek naar een getalenteerde medewerker of jobstudent? Heb je misschien een stageplaats voor een van onze studenten? Of wil je zelf een opleiding volgen aan onze hogeschool? Hier vind je alle info!

image.alt

Zoek je een medewerker voor jouw organisatie?

Dan zit je goed bij Thomas More! Via JobTeaser, een Europees carrièreplatform dat samenwerkt met meer dan 350 Europese onderwijsinstellingen, hebben we een meertalig digitaal Career Center mét mobiele app ingericht om studenten en pas afgestudeerden te ondersteunen bij hun carrièreplannen. 

Als bedrijf of organisatie kan je op dit platform een bedrijfsprofiel aanmaken en nadien gratis je vacatures plaatsen. Je kan er naast gewone vacatures ook voor studentenjobs terecht.

Ga naar het jobplatform en maak een bedrijfsprofiel aan
image.alt

Wil je een stageplaats aanbieden?

Thomas More is een hogeschool voor (toekomstige) professionals. Wij zijn praktijkgericht, dat is onze dada. Onze studenten staan te popelen om stage te mogen lopen.

Het is waar: hier en daar valt er misschien nog wat bij te schaven, ze werken tenslotte om te leren ...
Maar vaak komt zo’n tijdelijke, verse kracht met een origineel idee en waait er plots een frisse wind over je bedrijfsvloer. 

Zie jij het ook zitten om onze studenten een kans te geven? Is jouw werkvloer een ideale leerwerk- of stageplek? Bezoek dan ons stageportaal.
 

Bezoek ons stageportaal
image.alt

Hebben jouw medewerkers de juiste opleiding?

Zoek je goede opleiding voor je  medewerkers ? Of wil je zelf graag je kennis verbreden of verdiepen? Wist je dat de hogeschool heel wat te bieden heeft voor volwassenen die willen bijstuderen, zich willen heroriënteren of specialiseren?

Thomas More heeft een groot aanbod aan flexibele trajecten, die je kan combineren met een job of je gezin. Kies voor een (verkorte) opleiding of volg bepaalde vakken via een creditcontract. 

Bekijk onze flexibele trajecten
image.alt

Campus recruitment?

Dat kan bij Thomas More! Wij organiseren jobbeurzen voor onze studenten en alumni op verschillende campussen.

Kom alles te weten over onze jobbeurzen
image.alt

Thomas More als partner?

Zie je een vaste relatie met Thomas More zitten? Wij zoeken bedrijven die met ons een stapje verder willen gaan, die samen met ons onderwijs willen maken. Partners in een samenwerkingsverband waar iedereen baat bij heeft. De hogeschool en de studenten omdat we input krijgen vanuit het bedrijfsleven, het partnerbedrijf omdat het op de eerste rij zit om talent te scouten. 

Ontdek hoe je partner van Thomas More kan worden
image.alt

Gebruik infrastructuur

Op zoek naar een locatie voor jouw evenement? Thomas More stelt haar infrastructuur graag ter beschikking.

Ga naar het aanvraagformulier