Scholen

Zijn uw laatstejaars al bezig met wat ze volgend jaar willen doen? Vast wel. Als secundaire school speelt u een belangrijke rol in de zoektocht van uw leerlingen naar de opleiding of het vak dat het best bij hen past. Als grootste hogeschool in de provincie Antwerpen hebben wij niet alleen een breed aanbod dat uw leerlingen kan interesseren, maar ook heel wat expertise die we graag met u willen delen.

Aanvragen van brochures

Algemene en specifieke opleidingsbrochures kunt u aanvragen via www.thomasmore.be/brochures.

Informatie- en oriëntatieactiviteiten

Wij organiseren graag, gratis en vrijblijvend, informatie- en oriëntatieactiviteiten op maat van uw school: een infoavond voor leerlingen en ouders met objectieve informatie over het hoger onderwijs en verder studeren, een bezoek aan onze hogeschool, een themaworkshop, … Het kan allemaal.

Neem contact op met de dienst Marketing & Communicatie van Thomas More: marcom@thomasmore.be 

Proeven van Thomas More | Workshops en meer

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier. Dat kan tijdens onze belevingsdagen!

Bovendien organiseert Thomas More tal van informatiesessies, proeflessen en workshops, op maat van leerling, leerkracht, klas of school. We steken ook graag een handje toe bij gip’s en excursies, of we organiseren voor u een pedagogische studiedag op een van onze campussen. 

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op www.thomasmore.be/proevenvantm

Openles

Op openlesdagen volgen leerlingen de echte onderwijsactiviteiten zoals lessen, labo's en practica, groepswerken enz. met echte studenten en echte docenten. Nadien kunnen ze vrijblijvend info verzamelen over opleidingen en studeren aan Thomas More. Alle info over de openlesdagen vindt u hier.

Openlesdag XL

Tijdens de openlesdag XL gaan we voor extra large. Leerlingen komen naar een Thomas More-campus en volgen een paar uur les. Dat kan een gewone les zijn, maar ook een labo of een groepswerk. Zo krijgen ze een XL beeld van de opleiding en kunnen ze beter beslissen of de studierichting iets voor hen is. Leerlingen kunnen het programma zelf samenstellen en draaien gewoon even mee met het leven zoals het is op een Thomas More-campus. Alle informatie over de openlesdag XL vindt u hier.

Junior University College

Hebben uw leerlingen zin om in het laatste jaar van hun middelbaar een extra uitdaging aan te gaan? Of zijn ze gewoon heel nieuwsgierig naar het leven aan een hogeschool? Dan kunnen ze deelnemen aan de Junior University Colleges en gedurende een gans semester elke woensdagnamiddag een les volgen binnen een opleiding waarin ze zich interesseren. Alle info vindt u hier.

Aanbod vanuit Ontwerp- en Productietechnologie en RTC Vlaams-Brabant

Vanuit onze opleiding Ontwerp- en Productietechnologie hebben we samen met RTC Vlaams-Brabant een drone-project voor middelbare technische en beroepsscholen. Klik hier voor alle informatie.

Werk jij op een school en wens je op de hoogte te blijven van de activiteiten die we organiseren voor studiekiezers en van ons opleidingsaanbod?
Ja, graag!
secundaire scholen