Partners in education

Thomas More is de grootste hogeschool in Vlaanderen, met meer dan 20.000 studenten op 7 campussen verspreid over de provincie. Dat is een pak talent. Wij bieden 43 professionele bacheloropleidingen, 18 graduaatsopleidingen en een veelvoud aan afstudeerrichtingen. Thomas More gaat all the way voor innovatief, werkveldgericht onderwijs. Daarom creëren wij realistische en uitdagende leeromgevingen, daarom doen wij aan praktijkgericht onderzoek van hoog niveau en daarom werken wij samen met honderden organisaties en bedrijven, meestal stageplaatsen waar onze studenten zich kunnen bekwamen in reële werksituaties.

Met het samenwerkingsverband ‘Partners in Education’ willen we een stapje verder gaan. Wij zoeken bedrijven die echt met ons in zee willen gaan. Een vaste relatie, structureel, duurzaam en vruchtbaar. Wij zoeken bedrijven die willen participeren in ons kernproces. Die recht naar ons hart gaan. De bedoeling daarvan is dat beide partners er beter van worden, zowel de hogeschool als uw bedrijf. En dat kan.

Thomas More zoekt partnerbedrijven (voor vaste relatie)

Ziet u ons al een klein beetje zitten?

Wij zijn er zeker van dat wij u heel wat te bieden hebben. Wij kunnen uw partner zijn voor stages, projecten, training, coaching, innovatie en onderzoek. Wij hebben leerwerkbedrijven, performante vormings- en expertisecentra, krachtige leeromgevingen, labs en ateliers, congres- en vergaderruimte, maar vooral heel wat enthousiaste en gepassioneerde jonge mensen die als topprofessionals hun weg willen vinden op de arbeidsmarkt. Daarom zoeken wij in al onze opleidingen naar de beste formules en de interessantste projecten om onze studenten klaar te stomen voor het grote werk. Maar dat kunnen wij niet alleen.
Wij willen immers net als u de beste worden in ons vak: jonge mensen opleiden tot de professionals van de toekomst, voor de jobs van de toekomst. 
En uw bedrijf is voortdurend op zoek naar jong talent, jonge mensen die direct inzetbaar zijn. 
Het ligt dus voor de hand dat we samenwerken, maar hoe zit dat?

Zit op de eerste rij, word partnerbedrijf

Ontmoet jong talent met frisse ideeën

Ontmoet uw toekomstige medewerkers. Werk samen met onze docenten colleges uit waarin u kennis en ideeën met studenten kunt uitwisselen.  En u zit op de eerste rij als het erop aankomt talent te rekruteren.

Laat opdrachten uitvoeren door onze leerwerkbedrijven

Onze studenten leren het beroep, de sector en uw bedrijf kennen. Laat ze mee nadenken over processen en cases. Hun frisse kijk en kritische vragen kunnen nieuwe inzichten opleveren.

Zet uw bedrijf in de kijker

Leg nuttige contacten en vergroot uw naambekendheid. Op onze jobbeursdagen, infodagen, stagemarkten, congressen, seminaries, …

Zetel in de adviesraad van een of meerdere opleidingen

Werk mee aan de inhoud en de kwaliteit van het onderwijsproces, the heart of the matter.

Regina Vuerinckx
Contactpersoon campussen Antwerpen, Mechelen, De Nayer
T + 32 476 791 613