Vruchtbaarder dan je denkt | Boekvoorstelling

03 september 2018

Op dinsdag 4 september stelt Greetje Van den Eede op de campus van Thomas More in Turnhout haar boek “Vruchtbaarder dan je denkt” voor. Greetje Van den Eede is gepassioneerd door natuurlijke gezondheidszorg en specialiseerde zich in vruchtbaarheids- en zwangerschapsbegeleiding | www.natuurbalans.be. Bij de opleiding Vroedkunde van Thomas More volgde zij het postgraduaat Preconceptionele zorg.

“Vruchtbaarder dan je denkt” is een boek voor mensen met een kinderwens en hun omgeving, maar ook voor gezondheidswerkers en therapeuten. Het geeft een verhelderende en geruststellende kijk op verminderde vruchtbaarheid, mogelijke oorzaken en wat eraan te doen.

Gids voor iedereen met een kinderwens

Het boek benadrukt het belang van multidisciplinair werken en de noodzaak van een brede aanpak. Je vindt er nuttige en efficiënte tips en adviezen om sneller zwanger te worden, de spermakwaliteit makkelijk te verhogen, een regelmatige menstruatiecyclus te bekomen, de kans op zwangerschap te verhogen, ook bij medische trajecten. En dat binnen een brede kijk op de oorzaken van minder vruchtbaar zijn en de invloed van emoties en mentale blokkades bij kinderwens. Greetje Van den Eede geeft ook een toelichting bij een aantal nuttige complementaire methodes bij kinderwens en de zoektocht naar de juiste behandeling met de minste belasting en het meeste succes.

Praktisch

  • Thomas More | Campus Blairon 800, 2300 Turnhout
  • Dinsdag 4 september 2018, 14 tot 16 uur

In beeld

Greetje Van den Eede
T 0471 60 60 10
E

Recente persberichten