Thomas More trots op haar student Wout Van Aert, wereldkampioen veldrijden

02 februari 2014

Zondag 2 februari veroverde Wout Van Aert op het wereldkampioenschap veldrijden in het Nederlandse Hoogerheide de gouden medaille bij de beloften. Dit toptalent van Telenet-Fidea domineerde heel de wedstrijd en eindigde met 50 seconden voorsprong op Michael Vanthourenhout. De Thomas More hogeschool is trots op haar student Toegepaste Informatica, die bewijst dat studeren en topsport te combineren zijn.

De voorbije weken haalde Wout Van Aert niet alleen een paar mooie overwinningen in het veldrijden. Hij legde ook verschillende examens van de opleiding Toegepaste Informatica af. 

Wout Van Aert studeert op de Geelse campus van Thomas More waar ook gewezen wereldkampioen veldrijden Erwin Vervecken zijn diploma haalde. De studenten Journalistiek van Thomas More, die MoreTV voor hun rekening nemen, wijdden in november al een reportage aan hun collega-veldrijder.

Het scheelde trouwens niet veel of er stonden twee studenten van Thomas More op het podium. Toon Aerts die knap vijfde werd, volgt op de campus in Turnhout de Bachelor Leraar Secundair Onderwijs (Lichamelijke opvoeding en Bewegingsrecreatie). Wij zijn dan ook twee keer trots.

An Hannes
T +32 495 17 21 86