Student Lift-off

18 september 2018

Mechelse studenten zetten het nieuwe academiejaar feestelijk in Transit M

Op woensdag 19 september zetten de studenten van Thomas More in Mechelen het nieuwe academiejaar feestelijk in met de vierde editie van Student Lift-Off. Om het “back to business”-gevoel wat kleur te geven, worden de Mechelse studenten verwelkomd met een stevig feestje. Transit M wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein. Dankzij een line-up met een aantal topacts en heel wat gezellige randanimatie staat Student Lift-Off garant voor een bruisend spektakel. De organisatoren zijn heel trots dat ze Pat Krimson en SONS als headliner konden strikken. Het belooft een spetterende editie te worden. 

Voor studenten… en door studenten

Student Lift-Off is een festival voor de studenten van Thomas More. Voor de nieuwe studenten wordt het de vuurdoop in het Mechelse studentenleven, voor de anderen een leuk weerzien met oude bekenden. 
Student Lift-Off is er niet alleen voor de studenten, het wordt ook door studenten georganiseerd. Het voorbije academiejaar werkten twintig studenten aan de voorbereiding van de vierde editie van dit event. En dat konden ze zelfs doen binnen hun opleiding. Ze tekenden in het kader van de afstudeerrichting Eventmanagement het festival uit onder begeleiding van hun docenten en met de steun van de studentenvoorzieningen. 

Transit M

De organisatoren kozen voor een nieuwe locatie, namelijk de vernieuwde jeugdsite Transit M aan het Douaneplein. “Door de groei van het aantal studenten, een verdere professionalisering van de organisatie, ondersteuning van de hogeschool én toestemming van de stad Mechelen, kan dit evenement de komende jaren verder doorgroeien.” vertelt Jonith Herman, die Student Lift-Off enkele jaren geleden oprichtte en nu zelf de studenten begeleidt. De nieuwe locatie zorgt voor meer ruimte voor randanimatie, meer dansruimte en ongetwijfeld ook meer sfeer.   

Praktisch

 • Student Lift-Off 
 • Woensdag 19 september van 16.00 tot 23.00 uur
 • Transit-M | Douaneplein
 • Line-Up
  16.00-17.30     DJ Walter
  17.30-19.00     DJ Lennergy & Firenzo
  19.00-20.00     SONS
  20.00-21.00     Deejay Mr. T
  21.00-22.00     Sofie angels ft Captain Thunderlipz
  22.00-23.00     Pat Krimson

In beeld

Annelies Rom
T 0498 67 43 24
E

Recente persberichten