Innovatief netwerkevent

26 maart 2018

Geïnspireerd op creatieve proevertjes

Dinsdag 15 mei bruist de campus van Thomas More in Turnhout van creativiteit met Trans4MORE, een innovatief netwerkevent voor ondernemers, leidinggevenden, medewerkers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden. SPK en Thomas More zetten met Trans4MORE transitie, verandering en transformatie centraal.

Keynote speaker is Jasna Rok. Zij spreekt over “The Art of dreaming big. Fashion as an interface to digital dimensions”. Jasna exploreert het raakvlak tussen Fashion & Tech. Ze gebruikt daarbij elektronica, intelligent textiel, 3D, virtual en augmented reality. Haar revolutionaire ideeën komen tot leven in haar disruptieve design collecties.

Nieuwe invalshoeken

Onze samenleving verandert razendsnel. Hoe gaan we om met de innovatieve technologieën en ontwikkelingen en welke verrassingen heeft de toekomst voor ons in petto? Op Trans4MORE, een laagdrempelig maar eigenwijs netwerkevent staan innovatie en trans-formatie centraal.

De initiatiefnemers inspireren deelnemers met verhalen, tonen de innovaties van de toekomst, stimuleren onverwachte ontmoetingen, en geven de kans om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan in workshops. Trans4MORE is een hop-on, hop-off event: ieder kiest naar eigen voorkeur, interesse en goesting wat de avond zal brengen.

Jasna Rok |  Fashion as an interface to digital dimensions

Jasna Rok is nog maar 26 jaar oud en bouwt al bruggen tussen mode, technologie en wetenschap. Ze gelooft in een Cradle to cradle-productie, circulaire fashion en in kledij die de mens versterkt en naar een niveau hoger tilt. Jasna droomt groots en exploreert het raakvlak tussen fashion & tech. Ze gebruikt daarbij elektronica, intelligent textiel, 3D en virtual en augmented reality. Haar revolutionaire ideeën komen tot leven in haar disruptieve design collecties. Haar eerste outfit ‘Exaltation’ bestaat uit een draagbare breinsensor en een kraag die automatisch omhoog komt als de drager zich oncomfortabel voelt. En wat dacht je van een jurk die met je stemming van kleur verandert? Aan ambitie ontbreekt het Jasna niet: ze wil als vrouw mannen zoals Elon Musk naar de kroon steken. Meet Jasna Rok @Trans4more.

Praktisch

  • Trans4MORE
  • Dinsdag 15 mei 2018 | 18.00 uur
  • Thomas MoreCampus Blairon 800, 2300 Turnhout

Meer informatie

In beeld

 Lucie Somers
T 0493 65 96 25
E