Health & Care Network Kempen zoekt kandidaten voor eerste Zorginnovatieprijs Kempen

25 april 2018

Health & Care Network Kempen versterkt het ondernemerschap en samenwerkingen in het domein van health & care om zorginnovatie een boost te geven. Op 25 september reikt HCN Kempen de eerste Zorginnovatieprijs Kempen uit. Met deze prijs wil het netwerk vernieuwing in de Kempen stimuleren én in de kijker zetten. Kandidaturen voor de Zorginnovatieprijs Kempen zijn welkom tot 10 juni. 

Zorginnovatieprijs Kempen

Zorg, innovatie, samenwerking en regio Kempen staan centraal! Zowel ondernemers, zorgorganisaties, kennisinstellingen als steden/gemeenten kunnen een kandidatuur indienen. 

Toon aan waarom je de geschikte kandidaat bent door zeven vragen schriftelijk of via een videoboodschap te beantwoorden. Welke nieuwe dienst, nieuw product, nieuw proces of nieuw concept heb je in de markt gezet? Hoe onderscheidt dit zich van het bestaande aanbod in de zorg? Kenmerkt het aanbod zich door een vernieuwend businessmodel? Wat is de impact van je nieuwe aanbod op je eigen organisatie en wat is de sociale en maatschappelijke toegevoegde waarde? 

Een extra troef om kans te maken op deze unieke award is een samenwerking tussen profit en non-profit. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterke samenwerking tussen het innovatief ondernemerschap, kennisinstellingen en de zorg- en welzijnssector zal leiden tot een future-proof, kwaliteitsvolle health & care in de Kempen en bij uitbreiding Vlaanderen en Europa. 

Kandidaten kunnen hun nieuwe dienst, nieuw product, nieuw proces of nieuw concept insturen tot en met 10 juni via de website van Health & Care Network Kempen.

Unieke award 

De Zorginnovatieprijs Kempen bestaat uit een unieke award én een coachingstraject op maat van de winnaar door de partners van Health & Care Network Kempen. 

Health & Care Network Event – 25/09/2018

We reiken de  Zorginnovatieprijs Kempen uit tijdens het jaarlijkse Health & Care Network Event op 25 september. Bedrijven, vrije beroepen, zorgorganisaties en onderwijs- en kennisinstellingen zijn van harte uitgenodigd op dit event met boeiende sprekers. Ontmoet er ook de perfecte partner voor jouw project en leer het netwerk en de personen erachter kennen. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. 

Partners

Health & Care network Kempen werd opgericht door acht partners: Thomas More, Provincie Antwerpen, LiCalab, Voka Mechelen-Kempen, VLAIO – team bedrijfstrajecten, Streekplatform Kempen, Van Roey en AZ Herentals. 

Meer informatie? 

Ellen Vanhoof
T 0032 494 86 77 37